Előfizetés

Storck: nagy blama lett a vége

Publikálás dátuma
2017.06.10. 01:53
Korábbi felvétel FOTÓ: Népszava
A magyar labdarúgó-válogatott történelmi vereséget szenvedett Andorrában, ahol pénteken 1-0-ra alulmaradt világbajnoki selejtezőmérkőzésen. A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck letörten nyilatkozott a mérkőzés után.

A magyar válogatott alig egy éve még nyolcaddöntős volt a franciaországi Európa-bajnokságon, ezúttal viszont története talán legkínosabb vereségét szenvedte el.

"Tudtuk, mire számíthatunk, nem leptek meg minket, mégis vesztes helyzetbe kerültünk. A második félidőben kevéske lehetőségünket sem tudtuk kihasználni, így nagy blama lett a vége, amit nem lehet megbocsátani" - mondta az M4 Sportnak Storck, aki a jövőjét firtató kérdésre úgy válaszolt, nem ez a megfelelő pillanat, hogy erről beszéljen.

A mérkőzésről írt beszámolónkat itt olvashatja!

Romlik az EU biztonsága - Levélben fordultak Pintérhez

Publikálás dátuma
2017.06.09. 23:43
Katonai tiszteletadással félárbócra eresztetik Magyarország lobogóját a párizsi terrortámadásokban elhunyt áldozatok emlékére el
Az Iszlám Állam katonai visszaszorulása nyomán tovább romolhat a biztonsági helyzet Európában a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke szerint, aki ezért levélben fordult a belügyminiszterhez és a tájékoztatásért felelős miniszterhez.

Molnár Zsolt azt kérte tőlük, hogy Magyarországon vezessenek be fokozott biztonsági intézkedéseket, vonják szorosabbra az együttműködést más országokkal az esetleges veszélyhelyzetek megelőzése érdekében. A politikus jelezte: a nyári budapesti tömegrendezvények, például a vizes világbajnokság miatt szükséges ez a lépés, és fel kell készíteni azokat a magyar embereket is, akik külföldön nyaralnak.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Jobbik egyik alapítója

Publikálás dátuma
2017.06.09. 23:06
Schmidtné Borda Katalin Forrás: Jobbik
Péntek délelőtt tragikus hirtelenséggel, 48 évesen elhunyt Schmidtné Borda Katalin jobbikos politikus, aki részt vett a szélsőjobboldali párt 2003-as alapításában, továbbá szombathelyi alapszervezetének is egyik alapítója volt - írja a Nyugat.

Schmidtné indult a legutóbbi, 2014-es szombathelyi önkormányzati választásokon is, mandátumot azonban nem szerzett, ám benne volt a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft. Felügyelő Bizottságában - emlékeztet a portál.