Előfizetés

Deutsch maradt az MTK elnöke

Publikálás dátuma
2017.06.02. 16:14
FOTÓ: Népszava
A küldöttgyűlés további öt évre Deutsch Tamást választotta meg az MTK Budapest elnökének - adta hírül a fővárosi klub hivatalos oldala.

Az alelnök Stern Péter, az MTK Baráti Kör elnöke lett. Deutsch Tamás 2010 májusa óta irányítja a kék-fehér egyesületet.

Klasszissal erősít a Győr

Publikálás dátuma
2017.06.02. 07:54
FOTÓ: GYORIETOKC.HU

A német Anja Althaus egyéves kontraktust kötött a magyar bajnok és BL-győztes Győri Audi ETO kézilabdacsapatával. A 34 esztendős, kétszeres BL-győztes beálló az idei négyes döntő után bejelentette visszavonulását, s távozott a Vardartól, ám a magyar csapat ajánlatának nem tudott nemet mondani.

Kapcsolódó
Nemzetközi csapatmunka volt a győri siker

Magyar Kupa - Öröm, könnyek

Hatos Szabolcs
Publikálás dátuma
2017.06.02. 07:53
FOTÓ: MTI/Illyés Tibor
Az FTC futballcsapata szépen zárta szezonját a szerdai kupagyőzelemmel, míg a Vasasnál már a jövő évi kupadöntő is szóba került az ezüstérmek átvétele után.

Tavaly, amikor éppen megmenekült a kieséstől a Vasas, kevesen gondolták volna, hogy egy év múlva a bajnoki bronzéremmel és kupaezüsttel végződő idény végén lesz olyan labdarúgó, aki könnyes szemekkel, csalódottan értékeli majd a szezont. Márpedig a finálét büntetőrúgások után elveszítő angyalföldiek csapatkapitánya, Remili Mohamed így tett a Groupama Aréna játékoskijárójában. „A meccs után nehéz arra gondolni, hogy jó volt a szezonunk. Ha majd alszok egyet-kettőt a döntőre, elképzelhető, hogy mindent pozitívabban látok, most viszont nagyon rossz érzés, hogy nem sikerült” – nyilatkozta a Népszavának a születésnapját éppen szerdán ünneplő játékos. - A vezetőedző szerint jövőre a bajnokságban is tudunk még előrébb végezni, a kupát pedig meg kell próbálni megnyerni - mondta el Remili azzal kapcsolatban, hogy mit mondott Michael Oenning a játékosoknak a lefújást követően.

Az élvonal szombaton befejeződött idényében a csalódást keltő 4. helyen záró Ferencváros játékosai a hosszabbításban a rendes játékidő végén ijesztő sérülést szenvedő Lovrencsics Gergőre gondolva futballoztak, mire azonban átvették a kupát, már tudták: csapattársuk jól van. Az ünneplés után ennek megfelelően egy nyugodt, boldog Dibusz Dénes nyilatkozott a Népszavának. „Nem volt az igazi a játékunk a bajnoki idényben, hiszen nem tudtunk végig kiegyenlített teljesítményt nyújtani. Ezzel a kupagyőzelemmel tudtuk szebbé tenni a szezon végét, bízom benne, hogy sikerült” – közölte a 23. kupagyőzelmét ünneplő klub kapusa.