Drogfogás Pesten - 7 kilót találtak a kereskedőnél (videó)

Publikálás dátuma
2017.05.26. 16:08
Forrás: police.hu
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya közel hét kilogramm kábítószert foglalt le egy dílertől Rákoskeresztúron.   

A nyomozás adatai szerint T. Szilveszter május 25-én kábítószert vásárolt egy Budapest XIII. kerületi irodaház parkolójában H. Csabától, de a rendőrök a fogyasztót az átadás után elfogták. A férfi nadrágzsebében a nyomozók megtalálták a H. Csabától átvett egy adag kábítószert. A felderítők ezt követően Dunakeszin intézkedés alá vonták a kábítószert átadó H. Csabát akinél fehér, por állagú kábítószert, és feltehetőleg az árusításból származó pénzt találtak.

Budapest XVII. kerületi otthonában a nyomozók házkutatást tartottak. A rendőrök a lakóház különböző helyiségeiben 6.5 kilogramm kábítószergyanús zöld növényi anyagot - feltehetőleg marihuána - valamint körülbelül 200 darab különböző színű tablettát, 11 gramm fehér port és 235 gramm fehér, sűrű állagú kábítószergyanús anyagot találtak. A nyomozók kábítószer-terjesztéshez szükséges eszközöket és több mint fél millió forintot is lefoglaltak. Az elfogott két férfit a rendőrök előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd H. Csaba őrizetbe vétele mellett kezdeményezték előzetes letartóztatását. A két férfi ellen a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett, illetve kábítószer-birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. 

Szerző

Bennégett házában egy tassi férfi

Publikálás dátuma
2017.05.26. 15:34
Illusztráció. Fotó: Thinkstock
Meghalt egy férfi egy tassi háztűzben péntek délelőtt - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

Farkas-Bozsik Gábor elmondta: Tasson a Munkácsy utcában egy 60 négyzetméteres családi ház egyik helyiségében keletkezett tűz péntek délelőtt. Az oltásban a dunaújvárosi hivatásos és a kunszentmiklósi önkormányzati tűzoltók vettek részt.

Az utómunkálatok közben az épületben egy férfit találtak, aki életét vesztette - tájékoztatott a szóvivő.

Szerző

Trabanttal lopták a malacokat - fotók

Publikálás dátuma
2017.05.26. 14:18
Fotók: police.hu
Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre május 25-én, hogy egy Debrecen külterületén található sertéstelepről ismeretlenek több állatot is elloptak - írja a police.hu.

 A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a két feltételezett elkövetőt. Az egyenruhások a telephely éjjeliőrét, L. Györgyöt és 16 éves társát elfogták, majd előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozás adatai szerint a 16 éves fiatal egy Trabant utasterébe rakta az állatokat, majd a telephelyről a közeli szántóföldön keresztül elhajtott. Az elkövetők terve az volt, hogy később elosztják egymás közt az állatokat. A fiúnál tartott házkutatás során a rendőrök 12 sertést megtaláltak és lefoglaltak.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a 39 éves férfival és fiatalkorú társával szemben.

Szerző
Témák
lopás malacok