Utasok tolták el a trolit a kereszteződésből

Megállt egy troli a Dózsa György út és az Ajtósi Dürer sor kereszteződésében. A komoly forgalmat bonyolító budapesti csomópontnál óriási dugó alakulhatott volna ki, ha az utasok nem sietnek az őket szállító troli segítségére azzal, hogy eltolják a kereszteződésből. További részletek az atv.hu-n megjelent videóban.

Szerző

Tragikus! Pulóverével akasztotta fel magát a zárkában

Öngyilkosságot követett el egy előzetes letartóztatásban lévő 23 éves férfi a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet egyik objektumában pénteken - közölte a Büntetés-végrehajtási Szervezet szóvivője.

Orosz Zoltán elmondta: a férfi az elhelyezésére szolgáló zárkában pulóverével felakasztotta magát.

A büntetés-végrehajtási intézet személyzetének azonnali és szakszerű segítségnyújtása ellenére a fogvatartott életét már nem tudták megmenteni. A rendőrség a helyszíni szemle során az idegenkezűséget kizárta - tette hozzá.

Mint mondta, az intézet haladéktalanul értesítette a hozzátartozókat, illetve belső vizsgálatot indított az eset körülményeinek teljes körű tisztázására.

Szerző

Két mentőautó karambolozott a XVI. kerületben

Publikálás dátuma
2017.05.12. 10:58
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Mentőautó ütközött egy betegszállítóval Budapest XVI. kerületében péntek reggel, a balesetben két mentős könnyebben megsérült - közölte az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese.

Tájékoztatása szerint a mentőautó megkülönböztető jelzést használt, amikor összeütközött a másik járművel. A beteget egy másik mentőautóval szállították tovább.Szerző