Gáspár Bea kiakadt Balázs szövegétől

Publikálás dátuma
2017.05.11. 11:25
FOTÓ: Facebook, Gáspár Balla Bea hivatalos oldala
Viheted a levest a férjednek, ha ő már bent lesz – így viccelődött Sebestyén Balázs rádióműsorában Gáspár Beával. A Bors felhívta Győzike feleségét, aki – finoman szólva – igen éles választ adott…

Győzike felesége, mint ismert, nemrég megnyerte a Konyhafőnök VIP tízmillió forintos fődíját, de az egész pénzt viheti a NAV, Győzike legfrissebb adóbalhéja miatt. Ennek kapcsán hívták fel a Rádió1 Reggeli Show című műsorában Sebestyén Balázsék Beát, de a beszélgetés hamar kínos fordulatot vett…

– Milyen már az, hogy nyersz valamit, de azt elveszi a NAV az urad tartozása miatt? – vetette fel először Balázs.

– Mivel nem vagyok érintett Győző ügyében, ezért a pénz, amit megnyertem, az enyém! Nem áll szándékomban odaadni – válaszolta Bea, akit tovább faggattak a műsorvezetők arról, hogyan is történt az a bizonyos reggel, amikor megszállta otthonukat az adóhatóság. Ezekre persze Bea higgadtan válaszolgatott, ám az egyik humoros beszólás övön alulira sikeredett.

– Ha ilyen jól főzöl, akkor el tudod majd készíteni Győző kedvenc levesét, ha ő már bent lesz. Viszed majd a kis befőttes­üvegben.

A Konyhafőnök VIP győztesének aligha esett jól a poén. Hogyne, őt 2013-ban egy év hat hónap, Győzikét egy év nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

A Bors ezután kereste meg Beát, hogy megkérdezzék, hogyan érezte magát a beszélgetés után.

– Nem érdekel ez az egész téma. Sz.... le magát Balázs! Nagyon g… volt tegnap – zárta rövidre, s azt sem titkolta, nem örült túlságosan a Bors telefonhívásának.

Szerző