Hármas karambol a XVIII. kerületben

Személygépkocsi, teherautó és motoros ütközött össze.

Egy személyautó, egy teherautó és egy motorkerékpáros ütközött össze a XVIII. kerületben, a Csévéző utca és a Móra Ferenc utca kereszteződésében. A mentők a motoros állapotát vizsgálják. A fővárosi hivatásos tűzoltók teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen, a korlátozás a tömegközlekedés forgalmát is érinti - közölte honlapján a katasztrófavédelem.

Szerző

Nem járt a 3-as metró a Deák tér és az Árpád híd között

Publikálás dátuma
2017.05.10. 10:12
Illusztráció. Fotó: Népszava
Nem járt a 3-as metró a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerda reggel a Facebook-oldalán.

 A járműhiba elhárításáig buszok szállították az utasokat ezen a szakaszon.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: füst miatt riasztották a tűzoltókat, de ők nem tapasztaltak füstölést, a szerelvényt átvizsgálták.

Szerző
Frissítve: 2017.05.10. 14:21

Ismét jár a 3-as metró

Az M3-as metró ismét a teljes vonalon jár - közölte Facebook oldalán a BKK.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a Corvin negyed megállónál korábban baleset történt. Egy fiatal férfi a sínekre esett, két kocsi közé. Tűzoltói biztosítás mellett sikerült kimásznia a peronra.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr-igazgatója azt írta, a mentők egy 20 év körüli férfit találtak a helyszínen, akin ugyan látható sérülések nem voltak, de további vizsgálatok miatt kórházba vitték.

Szerző
Frissítve: 2017.05.09. 16:27

Kapcsolódó

Gázolt a 3-as metró