Nem járt a 3-as metró a Deák tér és az Árpád híd között

Publikálás dátuma
2017.05.10. 10:12
Illusztráció. Fotó: Népszava
Nem járt a 3-as metró a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerda reggel a Facebook-oldalán.

 A járműhiba elhárításáig buszok szállították az utasokat ezen a szakaszon.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: füst miatt riasztották a tűzoltókat, de ők nem tapasztaltak füstölést, a szerelvényt átvizsgálták.

Szerző
Frissítve: 2017.05.10. 14:21

Ismét jár a 3-as metró

Az M3-as metró ismét a teljes vonalon jár - közölte Facebook oldalán a BKK.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a Corvin negyed megállónál korábban baleset történt. Egy fiatal férfi a sínekre esett, két kocsi közé. Tűzoltói biztosítás mellett sikerült kimásznia a peronra.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr-igazgatója azt írta, a mentők egy 20 év körüli férfit találtak a helyszínen, akin ugyan látható sérülések nem voltak, de további vizsgálatok miatt kórházba vitték.

Szerző
Frissítve: 2017.05.09. 16:27

Kapcsolódó

Gázolt a 3-as metró

Tíz éven át molesztálta nevelt lányát

Publikálás dátuma
2017.05.09. 15:58
Illusztráció. Fotó: Thinkstock
Szexuális kényszerítés és erőszak miatt 14 év fegyházbüntetésre ítélt a Zalaegerszegi Törvényszék kedden első fokon egy zalasárszegi férfit, aki több mint tíz éven át rendszeres szexuális kapcsolatra kényszerítette kiskorú nevelt lányát.

A tavaly június óta előzetes letartóztatásban lévő 51 éves férfi ellen folyó bírósági eljárás - erkölcsi okokból és a kislány jogainak védelme érdekében - mindvégig zárt ajtók mögött zajlott. A keddi ítélethozatalkor is kizárólag a döntés kihirdetése volt nyilvános, annak indoklását a bíróság már ismét csak zárt körben ismertette.

Az előzmények a vádat emelő Zala Megyei Főügyészség tavaly nyári tájékoztatásából ismertek.

A férfi 2004-ben lett élettársa az akkor hatéves kislány édesanyjának. Többször befeküdt az ágyba az óvodás gyerek mellé, simogatta őt, a rendszeres molesztálás pedig később odáig fajult, hogy a felső tagozatossá lett kislányt már hetente arra kényszerítette, hogy kielégítse őt.

A zalai törvényszék folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és ugyancsak folytatólagosan elkövetett szexuális kényszerítés miatt 14 év fegyházbüntetést szabott ki a vádlottra, aki legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után kerülhet feltételesen szabadlábra.

Szerző