Sebestyén Balázsék nagy bejelentést tettek a Rádió 1-en

Publikálás dátuma
2017.05.05. 13:21

Sebestyén Balázsék a mai Reggeli Show adásában jelentették be, hogy nemsokára egyre több nagyvárosban lesz hallható a műsoruk - írja a Life.hu.

Balázsék már tegnap figyelmeztették a rajongóikat, hogy fontos bejelentéssel készülnek. A Reggeli Show műsorvezetői hónapok óta dolgoztak valamin, aminek most lett meg az eredménye. Rövidesen ugyanis egyre több nagyvárosban lesznek hallhatóak. A rádiós fel is sorolta, hogy pontosan hol: Pécsen, Komlón, Villányban, Mohácson, Debrecenben, Sopronban, Egerben, Salgótarjánban, Tiszafüreden és Abádszalókon.

A műsorban azt is elmondták, hogy amikor vidéken jártak, folyamatosan jöttek hozzájuk kérdésekkel, hogy mikor lesznek az ő városukban is hallható az adás. Balázs elmondta: jelenleg ott tartanak, hogy helyi rádiókkal beadták a hálózatba kapcsolódási kérelmeket. "Ez azt jelenti, hogy nagyon rövid időn belül hallhatóak leszünk azokban a városokban, ahol kereskedelmi megállapodás született" - jelentette az örömhírt, hozzátéve: továbbra is dolgoznak azon, hogy azok is, akiket most nem említettek, hallhassák őket hamarosan analóg formában is.

Szerző

Robbanótestet találtak Kömlőn

Feltehetően egy II. világháborús aknavetőgránát került elő a Heves megyei Kömlőn péntek délelőtt - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.

Markovics Zita elmondta: a temető kerítésének renoválása közben került elő a robbanótest, amelynek azonosítását - és a terület átvizsgálását - megkezdték a tűzszerészek. A munkálatok idejére 550 méter sugarú körben lezárták és kiürítették az Ady Endre út és a Bocskai út kereszteződésének környékét.  A korlátozás 13 lakóházat és 25 lakót érint - tette hozzá.

Szerző

Elhunyt Lunk György

Életének 60. évében csütörtökön váratlanul elhunyt Lunk György (független), Ácsteszér polgármestere - közölte a község önkormányzata pénteken.

Lunk György 2006-tól 11 éven át volt település első embere. Ácsteszér 660 fős falu a Bakony északi lábánál, Kisbértől 15 kilométerre, Komárom-Esztergom megye délnyugati részén.

Szerző