Előfizetés

Távozik a Tények műsorvezetője? - Cáfolta a bulvárlap "hírét" a TV2

Publikálás dátuma
2017.05.02. 11:46

Maga a hír az volt, hogy több hirdetési oldalon is 310 millió forintért árulják azt a siófoki villát, amely Marsi Anikó és Palik László nevéhez köthető. A Bors ebből azt a következtetést vonta le, hogy a család külföldre költözik, miután Palik hónapokkal ezelőtt már elhagyta az országot. A TV2 azonban cáfolta a pletykát, közölték, hogy Marsi Anikó továbbra is a Tények műsorvezetője marad.

A Bors címoldalán hozta a "hírt": „Marsi otthagyja a Tényeket? 310 millióért árulják Palikék villáját" címmel azt fejtegették, hogy külföldre költözhet a Tények műsorvezetőjének családja, mivel Palikék évekig Spanyolországban éltek, mielőtt Marsi úgy döntött, hogy hét év után visszatér a képernyőre.

Forrás: Facebook/TV2

Forrás: Facebook/TV2

Az RTL Klub azóta megszűnt Fókusz című műsorának egykori arca családjával 2009-ben költözött Siófokra, majd Ausztráliába, később Mallorcára, a nyarakat azonban itthon töltötték a siófoki otthonukban, ami - mint a hirdetésből kiderült -, 331 négyzetméteres, három lakószintes, 6 és fél szobás. Az 1800-as évek elején épült, és 2009-ben az eredeti állapot szerint lett teljes körűen felújítva.

A bulvárlapnak nem kívánt nyilatkozni a csatorna kommunikációs menedzsere, majd a TV2 kedd reggeli közleményben közölte: "a csatorna vezetése nagyon elégedett a műsorvezetőnő munkájával és Marsi Anikó is megerősítette, hogy hosszútávon szeretne a Tények műsorvezetője maradni."