Traktor ütközött egy kamionnal a 86-oson

A műszaki mentést követően ismét teljes szélességében járható a 86-os főút Hanságligetnél, ahol baleset miatt teljes útzár volt szombaton délelőtt - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

 A főút 64-es kilométerszelvényénél korábban egy traktor és egy kamion ütközött össze, a balesetben nem sérült meg senki.

Szerző

Megöltek egy idős nénit Nógrádban - Őrizetben egy férfi (Videó)

Publikálás dátuma
2017.04.22. 10:59
Forrás: police.hu
Megöltek egy idős asszonyt Somoskőújfaluban. A gyilkossággal gyanúsítható férfit nyolc órán belül elfogták, majd őrizetbe vették. Azt még nem tudni, mi volt az elkövető indítéka.

A Nógrád megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Nágel Tamás elmondta: az asszonyra holtan találtak somoskőújfalui otthonában csütörtökön, az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint halálát idegenkezűség, bántalmazás okozta. A nyomozók az ezt követően megkezdett széleskörű adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható Sz. Sándort - tette hozzá.

A 21 éves férfival szemben emberölés megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya. A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi miért ölte meg a nőt.

Szerző

Védett madarakat csempésztek volna - Lecsapott a NAV (Fotók)

Publikálás dátuma
2017.04.22. 10:55

Tíz tengelicet és 800 szem Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő gyógyszer találtak a pénzügyőrök egy személygépjárműben Röszkén - tájékoztatott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szombaton.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök egy szerb férfi által vezetett, német rendszámú személyautót ellenőriztek Röszkén. A csomagtartó felnyitásakor egy "csipogó" kartondobozra lettek figyelmesek. A dobozban két kalitka volt, amelyben tíz kistestű madár volt. Az autó vezetője azt állította, hogy a madarak kanárik, azokat Törökországban vásárolta saját részre.

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrének előzetes szakvéleménye szerint az előkerült madarak tengelicek, melyek Magyarországon védettek, így behozatalukhoz engedély szükséges. A csomagok közé rejtve, egy műanyag zacskókból 800 szem, Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő gyógyszer is előkerült, melyet az autó utasa magáénak vallott - tudatta az alezredes. A pénzügyőrök a védett madarakat és a gyógyszereket lefoglalták, a szerb férfi ellen feljelentést tettek a rendőrségen. Szerző