Ma nem érdemes traffipaxozni

Az időjárási körülményekre tekintettel a rendőrség felfüggesztette a szerda reggel kezdődött 24 órás sebesség-ellenőrzési akciót - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata szerda délelőtt.

Eredetileg szerda reggel 6 órától csütörtök reggel 6 óráig tartott volna az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) kezdeményezésére meghirdetett összeurópai ellenőrzés a magyar közutakon.

A 6 órakor kezdődött sebesség-ellenőrzést - a Speedmarathont - viszont az időjárás miatt a rendőrség felfüggesztette. Arra kérik a közlekedőket, hogy az út- és időjárási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, különösen azok vezessenek óvatosan, akik már nyári gumival közlekednek.

Az akciót egy későbbi időpontban tartják meg, amelyről előzetesen tájékoztatják az állampolgárokat - olvasható a közleményben.

Szerző

Újra járható az M1-es Bicskénél

A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését az M1-es autópályán a 46-os kilométerszelvénynél - írja a police.hu.

Baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, 3 óra 40 perc körül a 46-os kilométerszelvénynél Bicske térségében. Egy kisbuszt szállító tréler a vontató járműről leszakadt, majd a járműszállító után közlekedő személygépkocsi a felborult kisbusznak ütközött. A személyautóban utazó három fő közül ketten könnyebben egy személy súlyosan sérült. A helyszínelés és a műszaki mentés az érintett pályaszakaszon befejeződött, a forgalom 7 óra 15 perctől ismét zavartalanul haladhat.

Szerző

Kiégett egy 16-os busz - Fotó

Publikálás dátuma
2017.04.19. 10:36
MTI Fotó: Lakatos Péter
 Kiégett egy menetrend szerint közlekedő autóbusz kedden késő este a Széll Kálmán térnél - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense.

Balogh Eszter közölte: egy, a Várfok utcában várakozó, 16-os busz gyulladt ki. Nem sérült meg senki, de a jármű teljes terjedelmében kiégett. A riasztást követően a tűzoltók megfékezték a lángokat - tette hozzá a sajtóreferens.

Az Index szerint a tűz átterjedt a Várfok utcát a Széll Kálmán térrel összekötő mozgólépcsőre is.

MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

Szerző
Témák
tűz busz