Három(!) kamion ütközött az M7-esen - Beállt az autópálya

A három kamion Székesfehérvár térségében a Balaton irányába vezető oldalon ütközött össze, a forgalom egy sávban halad - informál a police.hu.

A baleset reggel 8 óra körül történt az M7-es autópálya 63-as kilométerszelvényében, az okokat még vizsgálják. Személyi sérülés nem történt, de a műszaki mentés idejére a külső sávot lezárták a rendőrök.

Szerző
Témák
baleset M7 kamion

Halál hajnalban - Elgázolták a 85 éves bácsit (fotók)

Publikálás dátuma
2017.04.03. 09:31
Forrás: police.hu
Halálra gázoltak egy kerékpárost hétfő hajnalban Lajosmizse közelében - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Lajosmizse külterületén, a 4608-as számú úton egy 85 éves kecskeméti - láthatósági mellényt és világítást nem használó - férfi gyalogosan, kerékpárját tolva közlekedett április 3-án hajnalban Nagykőrös irányába. Haladásakor a 21-es kilométernél az egyik földes útra akart balra menni, amely során nem biztosított elsőbbséget a Nagykőrös irányából Lajosmizse felé egyenesen haladó Opel Corsa típusú gépkocsinak.

 

Szerző
Frissítve: 2017.04.03. 15:40

Gyerekek haltak meg egy víztározóban Nagyfügeden

Három- és ötéves kisfiú vesztette életét Nagyfügeden egy tüzivíztározóban, testvérüket, egy kétéves kisfiút kimentettek a vízből - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint vasárnap kora délután a három testvér egy Nagyfügeden lévő tüzivíztározóban szenvedett balesetet, a vízből kimentett 2 éves kisfiút mentőhelikopterrel kórházba vitték. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt nyomoz, ismeretlen tettes ellen.

Szerző