Előfizetés

Mészáros rendőrrel fenyegette a 444 újságíróját (Videó)

Publikálás dátuma
2017.03.30. 21:29
Forrás: Youtube/444
A felcsúti önkormányzat képviselő testülete tartott rendkívüli ülést, amin - Felcsút polgármestere lévén - részt vett Mészáros Lőrinc is. A 444 elment a nyilvános eseményre, hogy felvételt készíthessenek az amúgy ritkán látott milliárdos üzletemberről, és megkérdezhessék tőle, miért tagadta le, hogy köze lenne az Opimushoz, mely cég felvásárolta a Népszabadságot bedöntő Mediaworks-öt. Válasz helyett azonban fenyegetést kapott a portál munkatársa.

A 444 újságírója a képviselőkkel együtt megjelent a felcsúti testületi ülésen, ám előtte Mészáros Lőrinc kijelentette, hogy addig nem kezdik el az ülést, amíg a portál munkatársa is bent van, majd azzal fenyegetőzött, hogy kihívja a rendőrséget, holott a testületi ülés nyilvános esemény. A képviselők mégis azzal érveltek, hogy be kellett volna jelenteniük a részvételi szándékukat. Végül nem hívtak rendőrt, az ülés után pedig az újságíró arról kérdezte Mészárost, miért tagadta le, hogy köze lenne az Opimushoz, amivel igen kellemetlen helyzetbe hozta fideszes politikusokat, akik mind azt mondták, hogy a milliárdosnak nincs köze a Mediaworks felvásárlásához, majd mégis megjelent a polgármester neve a tulajdoni lapokon. 

Mészáros természetesen nem válaszolt a kérdésre, szó nélkül beszállt az autóba, majd elhajtottak. 

Tovább tart a napos, kissé szeles tavasz

Publikálás dátuma
2017.03.30. 21:17
Gólyák sütkéreznek a fészekben - Thinkstock fotó
Pénteken a napos időt a keleti és a középső tájakon zavarhatják gyakrabban felhők, de csapadék sehol sem várható. Északnyugaton megélénkül, Sopron térségében megerősödik a délies szél. Hajnalban 0-8, napközben 17-22 fok között alakul a hőmérséklet. 

Szombaton sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, csapadék nem várható. Sokfelé megélénkül, északnyugaton megerősödik a délkeleti szél. Az ország legnagyobb részén 20 fok felett alakul a csúcshőmérséklet.

Vasárnap is sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk. A helyenként megélénkülő déli szélben 20-25 fok valószínű. Hétfőn északnyugat felől záporok érkezhetnek, és a szél is északnyugatira fordulhat, melyet erős lökések is kísérhetnek, de a hőmérséklet nem esik vissza jelentősen - írja az Időkép előrejelzésében.

Lemondott Vincze Balázs

Lemondott posztjáról Vincze Balázs, az OSC férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője. Az újbudai klub csütörtöki közleménye szerint a versenyidény végéig Tóth László, a női válogatott jelenlegi másodedzője látja el a szakvezetői feladatokat. 

A vlv.hu szakmai oldalnak Vincze Balázs annyit mondott: „az elmúlt időszak eseményei következtében alakult ki olyan helyzet, amiből az egyik, számomra kedvezőbb megoldás a lemondás". Távozása egy nappal követte az ob I-es kudarcot: az OSC a szerdai középszakaszos mérkőzésen kikapott a BVSC-től.

A legutóbbi bajnoki idényt bronzérmesként záró csapat a jelek szerint a mostani szezonban sem tudja a fő célt valóra váltani: miközben az A-Híd OSC Újbuda főszponzora bajnoki címet várt, még a döntőbe kerülés sem tűnik valószínűnek, a csapat pillanatnyilag harmadik a Szolnok és az Eger mögött. A Magyar Kupában is elmaradt a végső siker, az elődöntőben az Egertől kapott ki. Ráadásul a Bajnokok Ligájában a főtáblás szereplés sem a várakozásnak megfelelően alakult, s csaknem bizonyos, hogy a gárda nem lesz ott a budapesti hatcsapatos döntőben.