Havas: a TV2 úgy döntött, lek**váztam Vajna Tímeát

Publikálás dátuma
2017.03.11. 14:40
Forrás: Havas/Facebook
Havas Henrik lassan két héttel az ominózus Facebook-bejegyzése után is azt magyarázza, hogy is kellett volna érteni, hogy Vajna Tímeát Molnár Anikóhoz és Kelemen Annához hasonlította. Az ATV műsorvezetője a Blikknek azt mondta, ő a közös mesterség alatt a celebséget értette, nem azt, amire a TV2 (és mindenki - a szerk.) gondolt.

"Nem bennem van a hiba, hanem a népekben. Az utcán, mondjuk megszólítok tíz embert azzal, hogy mondok két nevet: Andy Vajnát és Mészáros Lőrincet, akkor sajnos nem azt fogják mondani, hogy az egyik szorgalmas gáz- és vízvezeték-szerelő, a másik szorgalmas parókakészítő, hanem sajnos azt fogják mondani, hogy mind a kettő stróman. (...) Teljesen mindegy, hogy én mit gondoltam, a lényeg az, hogy sokan, köztük sajnos az én kedves csatornám, a TV2 is úgy döntött, hogy – de csúnya ez a szó – lek...ázás esete forog fenn - magyarázta Havas Henrik a február 27-i bejegyzését, amiben - ha valaki nem emlékezne - azt írta: 

"Vajna Tímea amerikai állampolgár akar lenni. Legyen! Én egyébként nem tudok rá haragudni, különösen azért nem, mert könyvet írtam a kolléganőiről, Kelemen Annáról és Anikó Molnárról, így aztán tudom, hogy nehéz mesterség az övéké!"

Miután korábban Kelemen Anna és Molnár Anikó is luxusprostituáltként kereste a kenyerét, a "nép" értelemszerűen erre a közös vonásra gondolt, nem a celebségre. Feltehetően erre jutott Andy Vajna is, aki a feleségét ért kritika után nem sokkal ki is tette a szókimondó műsorvezetőt a TV2 műsorából. Havas a „Pénzt vagy életet!” felvételén szerepelt volna, ám a csatorna lemondta a közreműködést. Ezek után Andy Vajna a Borson keresztül még azt is megüzente a "tanár úrnak", hogy "le van sz..va".

Havas Henriket olyannyira megviselték lelkileg és anyagilag a történések, hogy - vigyázat, gúny! - felesége heti négy helyett már csak háromszor szaunázhat, és a fedett uszodában is levették 28-ról 26 fokra a víz hőmérsékletét.

Ha kíváncsi a "tanár úr" további gunyoros megjegyzéseire, akkor kattintson ide a teljes interjúért!

Szerző

Euroliga - Kikapott a Dunaújváros

Nem jött össze a bravúr a Dunaújvárosnak a női vízilabda Euroliga negyeddöntőjében, a magyar együttes, miután idehaza három góllal veszített, a szombati spanyolországi visszavágón nyolc góllal kapott ki a címvédő Sabadelltől.

Így az újvárosi alakulat átkerült az európai szövetség (LEN) másik sorozatának, a LEN Kupának a négyes döntőjébe, amelyet április 14-15-én rendeznek meg.

Eredmény, Euroliga, negyeddöntő, visszavágó (a LEN honlapjáról):
CN Sabadell (spanyol) - Dunaújváros 19-11 (6-3, 4-2, 3-4, 6-2)

a magyar csapat góldobói: Szilágyi 3, Gurisatti, Horváth, Menczinger 2-2, Vályi F., Garda 1-1

A dunaújvárosi 9-12 után nagyon nem bízhatott Mihók Attila együttese abban, hogy ott lehet az Euroliga Final Fourjában, ahhoz egészen bámulatos bravúrral kellett volna kirukkolnia, csakhogy a Sabadell szemernyi esélyt sem adott riválisának. Már az első játékrészben három találattal elhúztak a spanyolok, két negyed után pedig öt gól volt az előnyük. A harmadik nyolc percben 5-11-ről 9-13-ra még visszakapaszkodott ugyan a magyar csapat, a vége azonban súlyos, 19-11-es vereség lett. Az El negyeddöntőjében érdekelt másik magyar gárda, az UVSE este próbálja meg kiharcolni a továbbjutást a szintén spanyol Mataro otthonában, ahol - a hazai meccset követően (10-9) - minimális előny birtokában száll medencébe.

később:
Mataro (spanyol)-UVSE 19.00

Szerző

Mészárosra, Habonyra vetnék ki a "földesúradót"

A Jobbik kormányra kerülése esetén kőkemény adók formájában szerezné vissza a politika közeli vagyonos üzletemberektől az általuk "ellopott pénzeket".

Volner János, az ellenzéki párt frakcióvezetője szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta, Magyarországon éves szinten átlagosan 400 milliárd forint közvetlen kárt okoz, hogy a "politikusokhoz kötődő gazdasági holdudvar szétlopja az országot". Ezért a párt kormányra kerülésekor azonnal benyújtaná a "földesúradó" tervezetét, amelynek köszönhetően Mészáros Lőrinc, Habony Árpád és a hozzájuk hasonló üzletemberek néhány év alatt elveszítenék vagyonuk jelentős részét - közölte a frakcióvezető.

Volner János ismertetése szerint a törvény 2002-ig nyúlna vissza, azaz nemcsak a Fideszhez közeli milliárdosokra, hanem a szocialista és szabad demokrata kormányok idején szerzett vagyonokra is kiterjedne. Elmondta azt is, hogy a törvény a 300 millió forint feletti vagyonra terjedne ki, visszaszereznék az állami földbérletek révén szerzett pénzeket, valamint gondoskodnának arról is, hogy a vagyont ne lehessen feldarabolni a családtagok között. A tervezet a tisztességes vállalkozók vagyonosodását nem veszélyeztetné, a befolyt pénzt az oktatásra és az egészségügyre fordítanák - tette hozzá a politikus.

Szerző