Szerelmet hazudott, a nők pedig fizettek

Üzletszerűen elkövetett csalás miatt emelt vádat a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészég egy visszaeső pécsi férfi ellen, aki szerelmet ígérve csalt ki pénzt nőktől - közölte a vádhatóság hétfőn.

A Varga-Koritár György, Baranya megyei főügyész által jegyzett közlemény szerint a korábban hasonló ügyek miatt büntetett férfi egy internetes társkeresőn ismerkedett meg nőkkel és a bizalmukba férkőzve különböző ürügyekkel pénzt csalt ki tőlük.

A vádlott tavaly egyszerre három nővel tartotta a kapcsolatot, ők nem tudtak egymásról. A férfi kihasználva, hogy a sértettek "komoly érzelmeket" tápláltak iránta, különböző összegeket kért kölcsön, illetve a nők nevére szóló különböző műszaki cikkeket - köztük nagy értékű mobiltelefont, televíziókészülékeket - vásároltatott, majd ezeket eladta.

Az ügyészség kiemelte: a férfi a nőktől 500-900 ezer forintot csalt ki, egyiküktől kölcsönkérte az ékszereit is azzal, hogy azokat zálogba adja, egy másik nőismerősétől pedig ékszereket lopott.

A férfi korábban hasonló módon, társkereső oldalon ismerkedett meg nőkkel és csalt ki tőlük pénzt, ezekben az ügyekben már jogerősen elítélték - áll a közleményben.

Szerző

Újra járható a 4-es főút Fegyverneknél

Megszűnt a forgalomkorlátozás Fegyverneknél, ahol előzőleg egy vasárnap késő este történt halálos baleset miatt lezárták a 4-es főutat - közölte a honlapján a rendőrség.

A balesetben két személyautó ütközött, az elsődleges adatok szerint egy román rendszámú gépkocsi áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan haladó autóval. Az egyik kocsi vezetője - aki a jelenlegi információk szerint nem használta biztonsági övét - a helyszínen életét vesztette.

A mentőszolgálat munkatársai további három embert szállítottak kórházba a baleset helyszínéről.

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának közlése szerint a baleset a főút 131-es kilométerszelvényénél történt. A tűzoltók két embert szabadítottak ki az egyik kocsiból.

Szerző

Szörnyű baleset Fegyverneknél - Sokkoló fotók!

Publikálás dátuma
2017.03.06. 08:32
FOTÓ: police.hu
Halálos közlekedési baleset történt vasárnap késő este a 4-es számú főúton Fegyvernek külterületén.

Az elsődleges adatok szerint egy román rendszámú személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldalba, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan haladó személygépkocsival. Az egyik gépjármű vezetője – aki jelenlegi információk szerint nem használta biztonsági övét – a helyszínen életét vesztette. A mentőszolgálat munkatársai további három főt szállítottak kórházba a baleset helyszínéről - írja a police.hu.

FOTÓ: police.hu

FOTÓ: police.hu

FOTÓ: police.hu

FOTÓ: police.hu

Szerző
Frissítve: 2017.03.06. 13:28