Újra járható a 4-es főút Fegyverneknél

Megszűnt a forgalomkorlátozás Fegyverneknél, ahol előzőleg egy vasárnap késő este történt halálos baleset miatt lezárták a 4-es főutat - közölte a honlapján a rendőrség.

A balesetben két személyautó ütközött, az elsődleges adatok szerint egy román rendszámú gépkocsi áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan haladó autóval. Az egyik kocsi vezetője - aki a jelenlegi információk szerint nem használta biztonsági övét - a helyszínen életét vesztette.

A mentőszolgálat munkatársai további három embert szállítottak kórházba a baleset helyszínéről.

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának közlése szerint a baleset a főút 131-es kilométerszelvényénél történt. A tűzoltók két embert szabadítottak ki az egyik kocsiból.

Szerző

Szörnyű baleset Fegyverneknél - Sokkoló fotók!

Publikálás dátuma
2017.03.06. 08:32
FOTÓ: police.hu
Halálos közlekedési baleset történt vasárnap késő este a 4-es számú főúton Fegyvernek külterületén.

Az elsődleges adatok szerint egy román rendszámú személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldalba, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan haladó személygépkocsival. Az egyik gépjármű vezetője – aki jelenlegi információk szerint nem használta biztonsági övét – a helyszínen életét vesztette. A mentőszolgálat munkatársai további három főt szállítottak kórházba a baleset helyszínéről - írja a police.hu.

FOTÓ: police.hu

FOTÓ: police.hu

FOTÓ: police.hu

FOTÓ: police.hu

Szerző
Frissítve: 2017.03.06. 13:28

Elgázolt egy embert a villamos a Bartók Béla úton

A baleset a Gárdonyi térnél történt, a sérültet kórházba vitték, állapotátról egyelőre nem érkezett információ. 

Több villamos közlekedésében is fennakadás keletkezett, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán azt írta: a 19-es és a 49-es villamos helyett a Kelenföld vasútállomás és a Szent Gellért tér között, míg a 41-es, a 47-es és az 56A villamos helyett a Móricz Zsigmond körtér és a Szent Gellért tér között pótlóbusszal lehet utazni.

Szerző