Szörnyű baleset Fegyverneknél - Sokkoló fotók!

Publikálás dátuma
2017.03.06. 08:32
FOTÓ: police.hu
Halálos közlekedési baleset történt vasárnap késő este a 4-es számú főúton Fegyvernek külterületén.

Az elsődleges adatok szerint egy román rendszámú személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldalba, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan haladó személygépkocsival. Az egyik gépjármű vezetője – aki jelenlegi információk szerint nem használta biztonsági övét – a helyszínen életét vesztette. A mentőszolgálat munkatársai további három főt szállítottak kórházba a baleset helyszínéről - írja a police.hu.

FOTÓ: police.hu

FOTÓ: police.hu

FOTÓ: police.hu

FOTÓ: police.hu

Szerző
Frissítve: 2017.03.06. 13:28

Elgázolt egy embert a villamos a Bartók Béla úton

A baleset a Gárdonyi térnél történt, a sérültet kórházba vitték, állapotátról egyelőre nem érkezett információ. 

Több villamos közlekedésében is fennakadás keletkezett, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán azt írta: a 19-es és a 49-es villamos helyett a Kelenföld vasútállomás és a Szent Gellért tér között, míg a 41-es, a 47-es és az 56A villamos helyett a Móricz Zsigmond körtér és a Szent Gellért tér között pótlóbusszal lehet utazni.

Szerző

Idegesítette a gyerekzsivaj - Fegyvert ragadott a nyugdíjas

Idegesítették a szomszéd gyerekei, akik hangoskodtak, futkostak a lakásban, és ez áthallatszott hozzá is. Ezzel magyarázta a 71 éves pécsi férfi, hogy - mint később kiderült, engedélyel tartott gázriasztó fegyverével -  lelövéssel fenyegette a lakókat. 

A bama.hu beszámolója szerint a magáról megfeledkező ember még a rendőröket is megfenyegette. Végül a járőrök elfogták, előállították és kihallgatták gyanúsítottként. Ellene zaklatás és garázdaság elkövetése miatt indított nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság.

Szerző