Előfizetés

Halálos baleset a népligeti felüljárón

Publikálás dátuma
2017.02.10. 20:02
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Két autó összeütközött, a balesetben egy ember meghalt a fővárosban, az Üllői úton, a népligeti felüljárón - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta: két autó ütközött össze a felüljáró felhajtóján, de másik kettő is összetört a balesetben. Egy nő a helyszínen meghalt. Két felnőttet és egy gyereket kórházba vittek a mentők.

Óriási mennyiségű ecstasyt foglaltak le Hollandiában

Egymilliárd ecstasy tabletta előállításához elegendő alapanyagot foglaltak le a holland hatóságok péntekre virradóra.

A rendőrség tájékoztatása szerint a kábítószer-alapanyagokat egy teherautóban találták a délnyugat-hollandiai Zeeland tartomány egyik településén, a belga határ közelében. A jármű rakterében egyebek mellett 100 palack hidrogént, 15 tonna nátrium-hidroxidot és 3000 liternyi más vegyszert találtak.

"A teherautó és a hozzá kapcsolt utánfutó valószínűleg raktárként szolgált egy ecstasylabor számára" - közölte a helyi rendőrség. A lefoglalt anyagok értéke több százezer euró lehet a történtekről beszámoló lapok szerint. A rendőrök három embert őrizetbe vettek. A hatóságok a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árultak el további részleteket.

Hurokhalál Saskúton

Publikálás dátuma
2017.02.10. 13:01
Fotók: police.hu
A tornaszentjakabi erdőben kihelyezett hurokkal fogtak el több szarvasbikát azok a szini férfiak, akiket a rendőrök elfogtak - írja honlapján a rendőrség. 

Lakossági bejelentés alapján az Edelényi Rendőrkapitányság Bódvaszilasi Rendőrőrőrsének munkatársai azonosították, majd elfogták azokat a férfiakat, akik 2017. február 8-át megelőzően Tornaszentjakab külterületén, Saskúton legalább húsz úgynevezett hurkot helyeztek el, amivel négy szarvasbikát fogtak meg. Az állatok tetemeit a helyszínen hagyták, de az agancsokat lefűrészelték.

A Bódvaszilasi Rendőrőrs orvvadászat bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sz. Csaba 36 éves és V. elemér 25 éves szini lakosakkal szemben.