Nem járnak a vonatok a Nyugati és Rákospalota-Újpest között

Letörött az áramszedője Rákosrendezőnél egy Szobról Budapestre tartó személyvonatnak, a felsővezeték is megrongálódott, emiatt a Nyugati pályaudvar és Rákospalota-Újpest között nem járnak a vonatok - közölte a Mávinform csütörtök este.

A vezetékvizsgálat és a helyreállítás ideje alatt a vonatok Rákospalota-Újpestig közlekednek és onnan is indulnak vissza Vác és Szob, illetve Veresegyház felé.

Az erre utazóknak hosszabb menetidővel kell számolniuk, a műszaki hiba kihat az esztergomi vonatok közlekedésére, ott is hosszabb a menetidő - írta a Mávinform a közleményben.

Szerző

Nem jár a 3-as metró egy szakaszon

Publikálás dátuma
2017.02.02. 19:27
Fotó: Vajda József
Pótlóbusz jár a 3-as metró helyett a Deák Ferenc tér és a Nagyvárad tér között csütörtök este - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

 A közlés szerint járműhiba miatt van szükség a metró pótlására.

Szerző

Őt keresi a rendőrség! - Egy férfi kezéből kapta ki a telefont a buszon (videó)

Publikálás dátuma
2017.02.02. 18:14
Forrás: police.hu
Az ismeretlen fiatalember 2017. január 26-án 21 óra 45 perc körül egy autóbuszon a Budapest XX., Torontál utcai megállónál kikapta egy férfi kezéből a mobiltelefonját. Ezt követően a leugrott a buszról és a szennyvíztisztító irányába elmenekült a helyszínről - számolt be az esetről a rendőrség weboldalán. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-20-324-4130 telefonszámot, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Szerző