Előfizetés

Új poszton Áder húga

A miniszterelnök Pölöskei Gábornét nevezte ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) helyettes államtitkárává a szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár, Odrobina László helyére január 16-i hatállyal, a nemzetgazdasági miniszter javaslatára - derült ki a legfrissebb Magyar Közlönyből.

Pölöskei Gáborné 2016. március 1-jétől vezette a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot (Klik), előtte az Emmi köznevelési intézményrendszer fejlesztéséért felelős helyettes államtitkári posztját töltötte be.

A Klik élére 2017. január 16-ával Solti Pétert, az Emmi intézményirányítási és finanszírozási rendszer kialakításáért felelős miniszteri biztosát nevezték ki.

Látogatási tilalom a győri Petz-kórházban

Szerda reggeltől teljes látogatási tilalmat rendeltek el a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban - tette közzé honlapján az egészségügyi intézmény.

A közlemény szerint a Győrben megnövekedett influenzaszerű megbetegedések miatt elrendelt látogatási tilalom az intézmény valamennyi osztályára vonatkozik.

Orbán táviratozott Torgyán özvegyének

A január 22-én elhunyt egykori kisgazda pártvezér özvegye, Cseh Mária kedden dísztáviratot kapott Orbán Viktor miniszterelnöktől – írja a Blikk.hu. 

„Megrendüléssel értesültem róla, hogy a magyar polgári kormány néhai minisztere már nincs köztünk. Engedjék meg, hogy ezúton fejezzem ki együttérzésemet, és az elkövetkező időszakhoz sok erőt kívánjak” – írta Orbán Viktor.

A kormányfő az üzenetében említést tett Torgyán József szókimondásáról, mellyel az egész nemzet javát kereste, valamint azt írta, hogy az egykori miniszter megalkuvás nélkül képviselte a magyar vidék szorgos gazdálkodóit.

A cikket itt találja!