Előfizetés

Jobban van Fagyi, a róka

Publikálás dátuma
2017.01.24. 06:17
Forrás: Facebook
A Rex Kutyaotthon Alapítvány IV. kerületi Állatszigetére szállították át hétfőn azt a rókát, akit még január 10-én találták meg a Népszigeti Hajójavító egyik stégjéhez fagyva - közölte Facebook-oldalán az újpesti Állatmentő Liga.

A szervezet közlése szerint a Fagyi névre elkeresztelt róka tavaszig marad az Állatszigeten. Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy az állat egyik lábát amputálni kell, erre végül nem került sor, már mind a négy lábát használni tudja.

A farka kétharmadát viszont le kellett vágni a súlyos fagysérülések miatt. Ám ez nem fogja megakadályozni abban, hogy visszatérjen a természetbe.

Elpusztult a múlt héten mentett kis vaddisznó

Publikálás dátuma
2017.01.23. 15:43
Illusztráció/Thinkstock
Múlt héten egy legyengült, az éhségtől dülöngélő feltűnően kistermetű vaddisznóhoz riasztották a NOÉ Állatotthon munkatársait, feltételezhetően az apró termete is oka lehetett annak, hogy nehezen bírta az éhezést és a hideget. "Nincs túl jó bőrben" - írták a közösségi portálon megörökített történetben megmentői, akik Lilinek nevezték el, és igyekeztek mindent megtenni a felépüléséért, de nem jártak sikerrel, Lili elpusztult.  .

Egy kutya-macska barátság legmeghatóbb pillanatai

Publikálás dátuma
2017.01.20. 21:07
Illusztráció/Thinkstock
A  YouTube-ra nemrég felkerült felvételen az látható, amint egy macska - miután előre "szólt" a kutyának - barátja elé engedte kicsinyeit "bemutatkozni". A kismacskák láthatóan nagy örömmel fogadják az új "játszópajtást", ahogy a kutya is lelkesen belemegy a játékba.