Előfizetés

Mesterlövész lőtte ki a gázpalackot - Videó!

Publikálás dátuma
2017.01.23. 13:41
Forrás: police.hu
Tűz keletkezett 2017. január 23-án reggel egy pécsi családi ház garázsában a Dobó István utcában. A tűzoltók több gázpalackot is eltávolítottak a garázs közvetlen környezetéből, amelyek közül egy disszugáz palackot hőterhelés ért, ezért rendőrségi mesterlövész segítségét kérték.

A rendőrség a környező lakóépületeket kiürítette, majd a mesterlövész tekintettel arra, hogy a palack több rekeszből áll, több lövéssel kilőtte a palackot, amelynek során sem személyi sérülés, sem anyagi kár nem keletkezett.

Forrás: police.hu

Útlezárások a 4-esen

Több baleset történt a 4-es főút 71-es és 78-as kilométerszelvénye között, a rendőrök útlezárások és elterelések mellett kezdték meg a helyszínelést - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy Cegléd térségében teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök, mivel sorozatosan ráfutásos balesetek történnek. A helyszínre a szolnoki tűzoltók vonultak ki - mondta a szóvivő.

Beluzsárné Belicza Andrea őrnagy, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében megerősítette, hogy a térségben a sorozatos balesetek miatt a helyszínelést a ceglédi rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg, a forgalmat a 311-es útra és a 40-es főútra terelték.

Halálos gázolás Erdőkertesen

Halálra gázoltak egy nőt Erdőkertesen hétfő reggel - közölte a rendőrség az internetes oldalán.

Személyautó ütött el egy gyalogost Erdőkertesen, még tisztázatlan körülmények között. A gyalogos a helyszínen meghalt - olvasható a police.hu oldalon.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Reveteg utca és a Fő utca kereszteződésben történt a baleset. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat a környező utcákra terelik.