Útlezárások a 4-esen

Több baleset történt a 4-es főút 71-es és 78-as kilométerszelvénye között, a rendőrök útlezárások és elterelések mellett kezdték meg a helyszínelést - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy Cegléd térségében teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök, mivel sorozatosan ráfutásos balesetek történnek. A helyszínre a szolnoki tűzoltók vonultak ki - mondta a szóvivő.

Beluzsárné Belicza Andrea őrnagy, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében megerősítette, hogy a térségben a sorozatos balesetek miatt a helyszínelést a ceglédi rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg, a forgalmat a 311-es útra és a 40-es főútra terelték.

Szerző

Halálos gázolás Erdőkertesen

Halálra gázoltak egy nőt Erdőkertesen hétfő reggel - közölte a rendőrség az internetes oldalán.

Személyautó ütött el egy gyalogost Erdőkertesen, még tisztázatlan körülmények között. A gyalogos a helyszínen meghalt - olvasható a police.hu oldalon.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Reveteg utca és a Fő utca kereszteződésben történt a baleset. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat a környező utcákra terelik.

Szerző

Heten haltak meg a hétvégén az utakon

Hét balesetben heten haltak meg a hétvégén az ország közútjain - közölte a rendőrség hétfő reggel az internetes oldalán. 

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az elmúlt 72 órában a rendőrök 62 sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A hétvégi balesetekben 15-en súlyosan, 40-en könnyebben sérültek meg.

A rendőrök 477 embert fogtak el, közülük 128-at körözés alapján, 261-et pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 508 embert állítottak elő, köztük 212-t bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, 25-öt ittas vezetés miatt. Biztonsági intézkedésre 391 esetben volt szükség, ezen belül a hideg időjárás miatt közterületen 17, magánterületen 6 esetben intézkedtek a rendőrök - olvasható a police.hu oldalon.

Szerző