Kamionok ütköztek Hajdúszoboszlónál (fotók)

Publikálás dátuma
2017.01.14. 09:21
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Frontálisan ütközött két kamion a 4-es főút 200-as kilométerénél, Hajdúszoboszló közelében, az egyik sofőr a helyszínen meghalt. A főutat lezárták, a forgalmat Nádudvaron keresztül terelik el - közölte honlapján a katasztrófavédelem szombaton kora reggel.

A tájékoztatás szerint a műszaki mentést a hajdúszoboszlói és a püspökladányi tűzoltók végzik. 

Szerző

Több autó ütközött Abonynál

Teljes szélességében lezárták a 4-es főutat, amelynek 86-os kilométerénél, Abonynál Szolnok irányába több autó összeütközött péntek este - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila azt mondta, hogy egy kilenc utast szállító külföldi mikrobuszba hátulról belerohant egy személyautó, majd abba még egy.

Összesen négyen sérültek meg. A mikrobuszba ütköző kocsiban ketten ültek, mindketten súlyosan megsérültek. Beszorultak a roncsba, a tűzoltók szabadították ki őket. A mikrobusz utasai között egy könnyű és egy súlyos sérült van.

A harmadik autóban csak a sofőr utazott, ő nem sérült meg - mondta Csámpai Attila.

Szerző

Körözött fiatal nőket fogtak el Röszkénél

Két, Európa-szerte terrorizmus miatt körözött külföldi nőt fogott el a rendőrség Röszkénél - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

Huber Krisztián közölte, a röszkei autópálya-határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy Bécsből Szófiába tartó busz utasaként csütörtök éjjel egy 18 éves belga és egy 19 éves francia állampolgárságú nő. A rendőrök megállapították, hogy mindkettőjük ellen terrorizmussal kapcsolatos tevékenység miatt adtak ki európai elfogatóparancsot. A két külföldi nőt őrizetbe vették - tudatta a főhadnagy.

Szerző