Több autó ütközött Abonynál

Teljes szélességében lezárták a 4-es főutat, amelynek 86-os kilométerénél, Abonynál Szolnok irányába több autó összeütközött péntek este - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila azt mondta, hogy egy kilenc utast szállító külföldi mikrobuszba hátulról belerohant egy személyautó, majd abba még egy.

Összesen négyen sérültek meg. A mikrobuszba ütköző kocsiban ketten ültek, mindketten súlyosan megsérültek. Beszorultak a roncsba, a tűzoltók szabadították ki őket. A mikrobusz utasai között egy könnyű és egy súlyos sérült van.

A harmadik autóban csak a sofőr utazott, ő nem sérült meg - mondta Csámpai Attila.

Szerző

Körözött fiatal nőket fogtak el Röszkénél

Két, Európa-szerte terrorizmus miatt körözött külföldi nőt fogott el a rendőrség Röszkénél - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

Huber Krisztián közölte, a röszkei autópálya-határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy Bécsből Szófiába tartó busz utasaként csütörtök éjjel egy 18 éves belga és egy 19 éves francia állampolgárságú nő. A rendőrök megállapították, hogy mindkettőjük ellen terrorizmussal kapcsolatos tevékenység miatt adtak ki európai elfogatóparancsot. A két külföldi nőt őrizetbe vették - tudatta a főhadnagy.

Szerző

Felborult egy busz Polgárdinál

Menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött egy személyautó pénteken Polgárdi közelében, a Kislángra vezető úton, a gépkocsiban utazók közül egy ember megsérült - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Farkas-Bozsik Gábor elmondta, hogy a személyautóba egy ember beszorult, őt a polgárdi önkormányzati tűzoltók szabadították ki a roncsból. A mentők tájékoztatása szerint sérülése súlyos, a másik utas nem sérült meg - tette hozzá. Az autóbuszon mintegy ötvenen utaztak, az első információk szerint senki sem sérült meg közülük. A busz az oldalára, az ajtókra dőlve állt meg, az utasokat a jármű tetején lévő vészkijáratokon keresztül mentették ki.

Szerző