Három autó ütközött az M7-esen Velencénél

Három személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya főváros felé tartó oldalán, Velencénél, emiatt csak a leállósáv járható - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Feltehetően az egyik autó a szalagkorlátnak csapódott, a másik kettő pedig belerohant. Senki sem sérült meg. A rendőrség torlódásra számít, ezért azt javasolják, aki teheti, használja a 7-es főutat.

Szerző

Halálos balesettel indult a nap - A 4-esen ért véget egy emberélet

Publikálás dátuma
2017.01.11. 08:50
MTI Fotó: Donka Ferenc
Egy ember meghalt, amikor autója tehergépkocsival ütközött szerda hajnalban Ceglédnél - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján. A baleset a 4-es főút és a 311-es út körforgalmának közelében történt. A mentés idejére a 4-es főút forgalmát elterelik.

Szerző

Tömegbaleset az M6-oson

Lezárták az M6-s autópálya egy szakaszát Fejér megyében szerda reggel, mert több jármű összeütközött. A a baleset Besnyő térségében, a Budapest felé vezető oldalon történt. Eddig tisztázatlan körülmények között több gépjármű ütközött össze, és többen megsérültek.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszt lezárták, a Budapest felé közlekedőket a 6-os számú főútra terelik. A katasztrófavédelem a honlapján azt közölte, hogy személyautó, kistehergépkocsi és nyerges vontató is részese a balesetnek. A főváros felé áll a forgalom, a gépkocsikat Iváncsánál terelik le a 6-os főútra. Az MTI úgy tudja, hogy nyolc jármű ütközött össze.

Szerző