Kő a szívünkről - Angelina Jolie és Brad Pitt megegyezett egymással

Publikálás dátuma
2017.01.10. 10:24
Fotó: Brad Pitt/Facebook
A jó hírekre kiéhezett olvasó örömére - nem lehet mindig csak Andy Vajna és ifjú asszonya boldogságának örülni, vagy szorongani Hajdú Péter és Sarka Kata élete fordulatán - megosztjuk a Blikk információját, miszerint: Angelina Jolie és Brad Pitt hónapok óta a nyilvánosság előtt ócsárolja egymást, most azonban úgy tűnik, egy dologban sikerült végre megegyezésre jutniuk, amiről egy nyilatkozatot is kiadtak.
Fotó: Brad Pitt/Facebook

A nyilatkozatban kijelentették, hogy a jövőben a nyilvánosság kizárásával szeretnék intézni a válással kapcsolatos dolgaikat, így minden bírósági papír és ítélethozatal teljesen privát lesz. Reményeik szerint ezzel a döntéssel hamarabb sikerül túljutniuk ezen az időszakon, és békével el tudják engedni egymást, valamint a gyerekeket is kímélik.

A színésznek és Angelina Jolienak hat közös gyermeke van: Maddox (15), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10), és az ikrek, Knox és Vivienne (8), akiket Brad csupán néhány alkalommal láthatott, amióta szeptember 19-én Angelina bejelentette, hogy elválnak. A család a hálaadást sem töltötte együtt, a Szövetségesek sztárja a Karib-térségben található Turks- és Caicos-szigeteken ünnepelt egy közeli barátjával, míg a gyerekek és Angelina Los Angelesben voltak, és karácsonykor is csak röpke pár órára találkozhatott a kicsikkel - olvasható a lapban

és tessék egy bónusz Angelina Facebook-oldaláról: 

Szerző