Előfizetés

Palóc Kft. - Meghosszabbították a fizetési moratóriumot

Meghosszabbította a fizetési moratóriumot a bíróság, így a salgótarjáni székhelyű Palóc Nagykereskedelmi Kft. tovább folytathatja a tárgyalásait a hitelezőkkel - a Cégközlönyben megjelent közlemény szerint az új határidő április 6.

A Palóc Nagykereskedelmi Kft.-nél, Nógrád megye legnagyobb munkáltatójánál szeptember 23-án rendelte el a csődeljárást a Balassagyarmati Törvényszék. A végzés közzétételétől az adóst 120 napig fizetési moratórium illette meg. Két hitelezői tárgyalás is lezajlott azóta, és a másodikon a hitelezők hozzájárultak a fizetési haladék időtartamának 75 nappal való meghosszabbításához.

A Palóc korábban a CBA egyik legjelentősebb partnere volt, ám a franchise tulajdonos a csőd bejelentését követően letiltotta a logó és a név használatát.

Milliárdokkal nőtt a Pallas Athéné Alapítványok vagyona

Publikálás dátuma
2017.01.09. 17:31
Illusztráció: Népszava
1,93 milliárd forinttal gyarapították vagyonukat a Pallas Athéné Alapítványok 2014-es létrehozásuk óta.

Az alapítványok negyedéves jelentéséből kiderült, hogy a 2016. december 31-i állapot szerint a Pallas Athéné Alapítványoknak juttatott összesen 266,4 milliárd forintnyi vagyon értéke értéke 268,33 milliárd forintra nőtt. Ebből az alapítványok és az általuk alapított gazdasági társaságok összességében 157,63 milliárd forintot Magyar Állampapírban, 20,68 milliárd forintot bankbetétben, 73,12 milliárd forintot ingatlanban tartanak és 16,9 milliárd forintot pedig vállalati kötvényekbe fektettek be, mindezt úgy, hogy közben több mint 4,6 milliárd forint értékben közel 850 oktatási, kutatási, tudományos pályázatot támogattak.

Liptai Claudia végre megmutatta kisfiát - Fotó!

Publikálás dátuma
2017.01.09. 14:43
Fotó: Facebook/ Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal
"Egy kis napfényes kiruccanás a 10 hetes Marcipánnal. (Na ugye, hogy van feje )" szöveggel posztolta legfrissebb babafotóját a színésznő.