Előfizetés

Elfogták a magyar prostigyilkost - Videó!

Publikálás dátuma
2017.01.07. 09:04
Forrás: police.hu
Magyar nyomozók fogták el pénteken Nyíregyházán egy Németországban tavaly október végén halálra szurkált magyar prostituált feltételezett gyilkosát.

A rendőrség a police.hu oldalon szombat hajnalban közzétett közleményében emlékeztetett: Chemnitz városában október 29-én ismeretlen tettes 81 késszúrással megölt egy 23 éves magyar nőt. A német rendőrség megkereste a magyar hatóságot, mert felmerült a gyanú, hogy az elkövető kapcsolatban állhatott a sértettel, és valószínűleg magyar állampolgár.

A készenléti rendőrség nyomozói megállapították, hogy a nő gyilkosa egy tiszadadai férfi lehet, a németek pedig a magyaroktól kapott adatok alapján január 5-én európai elfogatóparancsot adtak ki ellene. A rendőrök másnap este egy nyíregyházi bevásárlóközpont parkolójában elfogták a 20 éves tiszadadai B. Richárdot.

A férfit előállították, majd kiadatási őrizetbe vették, a bíróság később dönt a Németországnak történő átadásáról. A Bild című német lap korábban arról írt, hogy az elhunyt magyar lány prostituáltként dolgozott Németországban.

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M7-esen

A szolgáltató szakemberei áramtalanították a leszakadt elektromos távvezetéket, eltávolították az úttestről, így megindulhatott a forgalom az M7-es autópálya mindkét oldalán Polgárdinál - közölte Kiss Z. Edward, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Farkas-Bozsik Gábor katasztrófavédelmi szóvivő korábban elmondta, hogy a leszakadó vezeték egy autónak csapódott, annak szélvédője berepedt, de személyi sérülés nem történt. Hozzátette, hogy a vezetékben lévő elektromos áram az úttest melletti aljnövényzetet meggyújtotta, azt a polgárdi tűzoltók eloltották.

Kapcsolódó
Áll a forgalom az M7-esen Polgárdinál

Áll a forgalom az M7-esen Polgárdinál

Leszakadt elektromos távvezeték miatt áll a forgalom az M7-es autópálya mindkét oldalán Polgárdinál - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője péntek este.

Farkas-Bozsik Gábor elmondta, hogy a leszakadó vezeték egy autónak csapódott, annak szélvédője berepedt, de személyi sérülés nem történt. Hozzátette, a vezetékben lévő elektromos áram az úttest melletti aljnövényzetet meggyújtotta, azt a polgárdi tűzoltók eloltották.

Kiss Z. Edward a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, hogy az autópályát mindkét irányba lezárták, a forgalmat a polgárdi és a balatonvilágosi lehajtó felé terelik.