Előfizetés

Teljes útzár az M35-ös autópályán

 Műszaki mentés miatt útlezárás van az M35-ös autópályán, a józsai pihenő közelében - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán, valamivel dél előtt.

Demeter Erika tájékoztatása szerint az M35-ös autópálya 25-ös kilométerénél egy keddi baleset miatt ott maradt kamion műszaki mentését kezdték meg, ezért az autópálya Budapestről Debrecenbe tartó oldalát teljes szélességében lezárták. A rendőrök a forgalmat Hajdúböszörménynél a 35-ös számú főútra terelik.

Korábban, szerda hajnalban Hajdúnánás térségben kellett lezárni beleset miatt az autópálya Debrecen felől Budapest irányába tartó oldalát. Ott a helyszínelés befejeződött, az a pályaszakasz ismét járható - jelezte a rendőrségi sajtóreferens.

Vita közben előkerült a konyhakés

Vádat emeltek egy esztergomi nő ellen, aki vita közben konyhakést szúrt élettársa mellkasába - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

Reszl Ildikó megyei főügyész közleménye szerint a pár féltékeny természetű volt és italozó életmódot folytatott. A férfi 2016 júliusában sérelmezte, hogy társa nem akarta magával vinni egy munkahelyi rendezvényre. A vita közben a nő a konyhakést beleszúrta a férfi mellkasába.

A sértett életét csak a gyors és szakszerű orvosi segítség mentette meg. Az előzetes letartóztatásban lévő 53 éves nő ellen emberölés kísérlete miatt emeltek vádat.

Késsel fenyegette a dohánybolt eladóját

 Dohányboltot rabolt volna ki egy helyi férfi Mosonmagyaróváron kedd kora este, de a rendőrök a helyszínen őrizetbe vették. Később beismerte tettét.

A 43 éves férfi késsel fenyegette meg az eladót, hogy adja át a bevételt, de az eladó a pénz átadása közben megnyomta a pánikgombot. A biztonsági szolgálat kiérkező emberei visszatartották a férfit, amíg a rendőrök megérkeztek. A férfi beismerte tettét, rablás miatt indult eljárás ellene.

Az MTI úgy tudja, hogy a férfi több mint százezer forintot vitt volna magával.