Előfizetés

"Repüljenek" - Tüntettek Kertész Balázs irodája előtt (Fotógaléria!)

Publikálás dátuma
2016.11.20. 17:31
A tüntetés előtt. Forrás: Facebook/Juhász Péter
Rogán Antal botrányai miatt tüntettek vasárnap délután a propagandaminiszter bizalmasának, Kertész Balázsnak az irodája előtt az Aulich utcában. A demonstrációt Juhász Péter, Orbán Viktor korrupciós ügyeit is kutató ellenzéki politikus szervezte. A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!

A tüntetést élőben közvetítették Juhász Péter Facebook-oldalán:

A demonstráción hangos fütyüléssel, dudálással jelezték a tüntetők, hogy elég volt a kormány korrupciós botrányaiból. A műsorvezető Juhász Péter, beszédet mondott még Hadházy Ákos, az LMP társelnöke, Hargitai Miklós a Népszabadságtól, Horváth András a Korrupció Ellenes Szövetségtől, Karácsony Gergely PM-es politikus és Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke.

A tüntetésen Papp Réka Kinga, Bárdos Deák Ági, Bujdosó János és Spenót zenélt.

A demonstráción egy emléktáblát is felavattak Kertész Balázs irodája előtt a következő felirattal:

Forrás: Facebook/Juhász Péter

Forrás: Facebook/Juhász Péter

A demonstrációt a Himnusszal zárták, a színpadon állt Horváth András, Juhász Péter, Karácsony Gergely, Hargitai András és Szigetvári Viktor.

A tüntetésen elhangzottakról bővebben ide kattintva olvashat!

Orbánt, Hernádit és Csetényit is lekapták a stadionavatón

Publikálás dátuma
2016.11.20. 16:51
Orbán Viktor Illusztráció: Facebook
Szombaton avatták fel az új, MOL Arénát Dunaszerdahelyen, a Terncsén elleni meccsel. A DAC Aréna díszpáholyában számos közjogi méltóság, politikus, focicsapat-tulajdonos és befolyásos üzletember ült, köztük Orbán Viktor, Hernádi Zsolt Mol-vezér és Rogán Antal rendkívül szerencsés Pasa-parki szomszédja, Csetényi Csaba. 

Csetényi Csabát a 444.hu szúrta ki a Paraméter.sk egyik képén. Tudják, ő az, aki az október 2-i elbukott népszavazás utáni kommunikációs kampányt is megnyerte, potom egymilliárdért. A „Megüzentük Brüsszelnek: 98% NEM! a kényszerbetelepítésre!” szövegű plakáthadjáratra vonatkozó szerződést már a referendum előtt, szeptember 27-én megkötötték a Network 360 Reklámügynökség Kft.-vel és az Affiliate Network Kft.-vel, azaz a Rogán-szomszéd érdekeltségébe tartozó cégekkel. De nem ekkor volt először olyan sikeres Csetényi, a korábban elnyert beruházásokról itt olvashat!

Nos, Csetényi most az a szerencse is érte, hogy a dunaszerdahelyi MOL Aréna stadionavatóján is részt vehetett, ahol maga Orbán Viktor miniszterelnök is megfordult, akit a kormányközelivé vált Origo beszámolója szerint nagy örömmel fogadták a helyiek. "A kormányfő nem bújt el a stadionban, nem is volt megközelíthetetlen, többen is fotózkodtak vele” - írják a cikkben.

Orbán mellett foglalt helyet az Interpol listájáról levett Hernádi Zsolt MOL-vezér, mögötte pedig Vladimír Poór, a Spartak Trnava tulajdonosa, Ivan Kmotrík, a pozsonyi Slovan tulajdonosa, Hájos Zoltán dunaszerdahelyi polgármester, Bárdos Gyula Csemadok-elnök és Menyhárt József, az MKP elnöke foglalt helyet. Még egy sorral feljebb pedig a Híd kormánytagjai is képviseltették magukat, azaz Bugár Béla, a szlovák parlament alelnöke, Érsek Árpád közlekedésügyi miniszter és Csicsai Gábor földművelésügyi államtitkár is.

Veress Jenő a stadionavatóról írt publicisztikáját itt olvashatja: Na, magyar! Így kell lelkesedni!

A meccs végeredménye egyébként 2-0 lett a stadionavató Dunaszerdahely javára.

Orbán az "olcsó munkaerőben hisz"

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője szerint Orbán Viktor és kormánya az olcsó és kiszolgáltatott munkaerőben hisz.

Az ellenzéki politikus vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: sürgősen szükség van jelentős béremelésre Magyarországon, és ennek a gazdaságon belül meg is van a fedezete. Azt mondta: más kelet-európai országokhoz képest Magyarországon emelkedtek a legkevésbé a bérek az elmúlt hat évben. A legfejlettebb nyugat-európai országok munkavállalói pedig hat-hétszer többet keresnek jelenleg, mint a magyar dolgozók - tette hozzá.

A Jobbik azt szeretné elérni, hogy olyan jelentős mértékű adó- és járulékcsökkentés legyen, amely minden dolgozó magyar embert elér, szeretnék továbbá, ha egyszámjegyűvé válhatna a személyi jövedelemadó, és a termelést támogató adórendszert vezetnének be Magyarországon - mondta Volner János. Kérdésre a jobbikos politikus azt mondta: néhány éven belül 30-40 százalékos béremelésre van szükség, mivel ennek már érezhető hatása lenne, és akár itthon tartaná a most külföldre vándorló munkaerőt.