Titok Vajna hallgatottsága

Kivetette hallgatottsági adatait a TNS Hoffmann és az Inspira hallgatottságmérési számai közül az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Rádió1 - értesült az Index.

Pedig a rádiót üzemeltető Rádió Plus Kft. a hetekben kapta meg az engedélyt a Médiatanácstól, hogy november 15-étől naponta 20 órában Baja, Dunaföldvár, Paks, Szekszárd, Győr, Tihany, Miskolc, Heves és Nyíregyháza környéki frekvenciákon is hallgatható legyen. A TNS adatai szerint egyébként országosan több mint 2,4 millió hallgató "szabadul fel" szombattól, ennyien hallgatják ugyanis naponta a Class FM-et, amelynek 19-én lejár a frekvenciaengedélye, s elhallgatni kényszerül. A rádió ugyan fellebbezett a határozat ellen, ám ezt csak decemberben tárgyalja a Médiahatóság, addig senki nem fog sugározni az országos frekvencián. Kiderült Simicska Lajos MusicFM-jére naponta átlag 685 ezren kapcsolnak legalább egy percre, harmadik a Sláger FM 351 ezerrel. Az Index megszerezte a szintén nem auditált közrádiók adatait is: a Kossuth Rádiót 1,3 millióan, a Petőfit pedig 835 ezren hallgatják.

Szerző

Eltűnt a sikkasztó lelkész

Publikálás dátuma
2016.11.15. 18:01
Illusztráció/Thinkstock
Botrányos ügyei miatt előbb felfüggesztették, majd lemondott az a lelkész a Tiszántúlon, akitől gyülekezete most 900 ezer forintot akar behajtani, a lelkész azonban eltűnt - értesült a Bors. 

A lap korábban azt írta, a papot házasságtöréssel, illetve sikkasztással vádolta meg a gyülekezet, miután a helyi idősek otthona élére ismerősét nevezte ki. Az esperesi hivatal vizsgálatot indított a férfi ellen, aki végül fegyelmit kapott, majd úgy döntött, önként lemond a posztjáról és távozott a faluból. Az esperesi hivatal azt írta a Borsnak, hogy a lelkipásztor lemondása után az eljárást megszüntető véghatározatban a bíróság arra kötelezte a lelkészt, hogy a gyülekezetnek kilencszázezer forintot fizessen kártérítésként, és az eljárási költségeket is meg kell térítenie.

Szerző

TV2 - Távozik a Tények egyik főnöke

A mai nappal távozik posztjáról Balogh Zsuzsa, a Tények egyik felelős szerkesztője, aki a TV2 közleménye szerint a családjában felmerült súlyos betegség miatt hozta meg döntését - írja a hvg.hu.

Balogh Zsuzsa nyolc éve a TV2 Akadémia végzőseként kezdett el dolgozni az Aktívban, később a Tények vezető bűnügyi újságírójaként folytatta munkáját, majd felelős szerkesztő lett. 

Szerző