Előfizetés

Azonosították a Népligetben holtan talált nőt

Publikálás dátuma
2016.10.14. 20:13
Helyszínelés a Népligetben MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Lemeztelenítve találták meg, a fejére több, erős ütést mérhettek - írja a Bors.

Csütörtökön délben bukkantak a holttestre az FTC Utánpótlás Centrum közelében lévő fás, bokros területen, a BRFK em­berölés ügyében indított nyomozást. Egyelőre annyit közöltek, hogy az áldozat 40 éves volt.

A környékbeliek szerint gyakori, hogy a helyszín közelében prostituáltak árulják bájaikat. Az áldozatnál nem találtak okmányokat, információink szerint a rendőrök most a környék örömlányait kérdezik ki arról, hogy láttak-e valamit, vagy ismerik-e a holtan talált nőt. Ugyanakkor a Népligetben reggelente sokan futnak, így az sem kizárható, hogy az áldozatra is edzés közben csapott le a gyilkosa.

A teljes cikket itt olvashatja!

Megszúrtak egy fiatalt a körúti szórakozóhely előtt - Videó!

Publikálás dátuma
2016.10.14. 15:02
Forrás: police.hu
Összeszólalkozás után megszúrtak egy fiatalt a főváros IX. kerületében, egy szórakozóhely előtt. A férfiak ellen elfogatóparancsot adtak ki a rendőrök, egyiküket elfogták, társai önként feladták magukat.

A police.hu közlése szerint J. Artúr egy Ferenc körúti szórakozóhelyen szóváltásba keveredett egy testvérpárral, majd dulakodni kezdtek, ezért kivezették őket a helyről. Az épület előtt csatlakozott hozzá három társa és tovább vitatkoztak, melynek során J. Erik Lajos megszúrta a sértettet. Az esemény során az egyik sértett súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a férfiak ellen elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrök L. Rolandot elfogták, társai később önként adták fel magukat a kerületi rendőrkapitányságon.

A rendőrök a négy férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd J. Erik Lajost és L. Róbert Artúrt őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. Másik két társuk szabadlábon védekezik. 

Prostik a Belvárosban - Lebuktatták a bordélyt

Publikálás dátuma
2016.10.14. 14:44
Illusztráció: Thinkstock
Prostitúció elősegítése miatt gyorsított eljárásban felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy 61 éves nőt, aki egy belvárosi lakást bérelt Budapesten azért, hogy azt örömlányok rendelkezésére bocsássa - közölte a fővárosi főügyész pénteken.

Ibolya Tibor közleményében azt írta: a nő még 2015 novemberében bérelte ki a lakást, majd szexuális tartalmú internetes honlapon hirdetést adott fel azzal, hogy "lakótársakat" keres. Az így verbuvált örömlányok rendszeresen vitték fel a társasházi lakásba az ügyfeleiket, ahová a 61 éves gyanúsított a főbérlő tudta nélkül engedte be őket.

A lakásbordély működésének végül egy, a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságára e-mailen érkező bejelentés vetett véget. A nyomozók kimentek a lakásba és előállították a gyanúsítottat, valamint az ügyben tanúként szereplő - ahogy a főügyész fogalmazott - ott talált "lakótársait". A büntetett előéletű 61 éves nőt a bíróság 1 év 5 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek a végrehajtását három és fél év próbaidőre felfüggesztette, egyben a nő pártfogói felügyeletét rendelte el. Az ítélet nem jogerős, az ellen a védelem enyhítésért fellebbezett.