Előfizetés

Prostitúció - Bordélyház működött a Belvárosban (Videó!)

Publikálás dátuma
2016.09.17. 11:59
Illusztráció: Thinkstock
Egy 61 éves nőnél laktak a prostituáltak, aki úgy engedte V. kerületi lakásán élni a lányokat, hogy a bevétel egy részét odaadták neki. 

A salgótarjáni nő augusztus vége óta egy Balaton utcai lakásban biztosított lakhatási lehetőséget két ismerősének, akik pénzért szexuális szolgáltatást nyújtottak férfiak számára. A 61 éves nő az ingatlant a keresetük bizonyos részéért bocsátotta rendelkezésükre.

A rendőrök szeptember 16-án házkutatást tartottak a belvárosi lakásban, ahol az egyik ott lakó nőt prostitúció közben tetten érték, az ingatlanban pedig készpénzt, füzeteket, naptárt, feljegyzéseket és gumióvszert találtak.

A nyomozók a helyszínen a lakás tulajdonosát, valamint a két „bérlőjét” elfogták, majd előállították őket a kerületi kapitányságra. A rendőrség kezdeményezi a lakástulajdonos nő gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását - olvasható a police.hu-n.

Szörnyű halál Kecskemétnél - Ez a roncs egy Audi volt valaha (Sokkoló fotók)

Publikálás dátuma
2016.09.17. 11:23

Meghalt egy autó sofőrje, aki eddig ismeretlen okból lesodródott az úttestről péntek éjjel az 54-es főúton Helvécia közelében - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője szombat reggel.

Varga Tamás elmondta: péntek éjjel egy 54 éves osztrák férfi Jakabszállás felől Kecskemét felé tartva eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott Audi típusú autójával az úttestről és az árokba borult. A teljesen összetört kocsi a feje tetején állt meg.

A biztonsági övet nem használó férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, utasa, egy 37 éves szolnoki lakos nyolc napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

MTI Fotó: Donka Ferenc

MTI Fotó: Donka Ferenc

FOTÓK: police.hu

FOTÓK: police.huKonditermet rabolt ki Budapesten - Őt keresi a rendőrség (Videó!)

Publikálás dátuma
2016.09.16. 21:24
Forrás: police.hu
Egy 30 év körüli férfit keres a rendőrség, aki tegnap reggel besétált egy budapesti konditerembe, edzett egy rövidet, majd sorra kifosztotta az öltözőszekrényeket. 

A fitneszterem biztonsági kamerája felvette, amint a férfi átöltözött edzőruhába, majd egy rövid edzést követően az öltözőben – a gyanú szerint – több szekrényt feltört, és pénz lopott el. 

A rendőrség kéri, hogy aki a videón látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen az alábbi elérhetőségek egyikén!