Előfizetés

Paralimpia az ígért "éremesővel" - Fotógaléria

Publikálás dátuma
2016.09.13. 15:44

KATTINTSON A KÉPRE A TÖBBIÉRT! - FOTÓK: SZALMÁS PÉTER/NÉPSZAVA 

Osváth Richárd ezüstérmet szerzett a kerekesszékes vívók A sérültségi kategóriájának kard egyéni versenyében. Az asztaliteniszező Pálos Péter (S11) bronzérmet kapott. Tóth Tamás szintén bronzérmes lett  az S9-es sérültségi kategória 100 méteres gyorsúszó számában a riói paralimpián. 

Selyemzsinór? - Farkas mentelmi jogát is kiadja a Fidesz

Publikálás dátuma
2016.09.13. 15:23
Fotó: Népszava
Németh Szilárd (ismét) az ATV reggeli műsorának vendége volt, ahol megismételte azt a Fidesz-KDNP részéről gyakran hangoztatott bonmot, hogy a kormányoldalon zéró toleranciát tanúsítanak a korrupcióval szemben. A rezsibiztosként széles körben ismertté vált fideszes politikus, Csepel polgármestere azt is hozzátette: nagyon helyes, hogy az ellenzéki pártok vezérszónokait hétfőn nem a népszavazás érdekelte a parlamentben, hanem a korrupció, merthogy először befelé kell nézni. 

A "befelé nézést" most két fideszes mentelmi jogának felfüggesztésével igazolnák, tegnap derült ki, hogy elengedték Mengyi "Valdemort" Roland kezét, ( amit persze ő akart legjobban) ma pedig az, hogy ezek szerint így járhat Farkas Flórián is.  Igaz, hogy Németh Szilárd azt is mondta, hogy a Fidesz akkor adhatja ki a mentelmi jogot, ha azt a legfőbb ügyész kéri, aki jelenleg történetesen az önálló és karakán döntéseiről ismert Polt Péter.

A miniszterelnöki tanácsadóról hétfőn még csak az a hír jött, hogy egy posztjából már kirúgta a Fidesz de már ekkor többen jelezték, hogy ez valószínűleg csak az első lépés. Majd figyelünk. 

Hőség után újra jön a felhőszakadás - Figyelmeztet az OMSZ

 Tizenegy megyére és a fővárosra elsőfokú figyelmeztetést adott ki felhőszakadás veszélye miatt a meteorológiai szolgálat.

 Az Országos Meteorológiai Szolgálat  délben kiadott  veszélyjelzése szerint Budapesten, valamint Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Tolna megyében van érvényben az elsőfokú figyelmeztetés. Ezeken a területeken az intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 25-30 milliméternél is több eső hullhat.