Támadják a 47 éves világsztárt, mert nem akar gyereket

Publikálás dátuma
2016.09.04. 13:14
FOTÓ: Todd Williamson/Getty Images
Renée Zellweger az Extra magazinnak most őszintén beszélt a gyerekvállalásról, hiszen 47 évesen egyre több támadás éri, amiért még nincs gyermeke.

A riporter kérdésére, miszerint nem tenné-e boldoggá az anyaság, a 47 éves színésznő azt válaszolta:  Nem kellenek konkrét dolgok a boldogságomhoz, beleértve ebbe a gyermeket is – mondta el a világsztár. – Nem igazán gondolok arra, mi kéne az idilli élethez. Nyitott és kíváncsi va­gyok az új dolgokra, de sosem hajkurászom tudatosan a boldogságot - nyilatkozta Renée, aki bevallotta, hogy sohasem vágyott igazán arra, hogy anya legyen. "Persze nyitva hagytam a lehetőséget, mert nem lehet tudni, milyen lapokat oszt az élet, de őszintén szólva tökéletesen boldog vagyok gyerek nélkül is".

A színésznőt korábban is sokan támadták, mert nincs gyermeke, közösségi oldalán például azzal okították a rajongók, hogy a gyerekvállalás egy nő legnemesebb feladata az életben. Renée erre csak annyit mondott, hogy az ő méhe még mindig az ő magánterülete - idézte a világsztár szavait a Femina.

Szerző