Előfizetés

Együtt sírnak, együtt nevetnek Németh Kristóf szerelmei

Publikálás dátuma
2016.08.09. 11:49
FOTÓ: Népszava
Egy válás megviseli az egész családot, rengeteg sérelem kerül ilyenkor felszínre. De nem Németh Kristóféknál, aki olyan jó viszonyt ápol volt feleségével, Nikivel, hogy az egykori asszony és új párja, valamint a színész és jelenlegi kedvese, Adler Judit közösen járnak Kristóf bemutatóira is - írja a Bors.

- A kapcsolat olyan csata, amit nem szabad sem megnyerni, sem elveszíteni. Mindkettőnknek Lóci a legfontosabb, ezért el tudjuk fogadni egymást a válás után is. Ha valakinek van esze, hamar rájön, hogy sokkal könnyebb is így élni, mint örökös vitában – magyarázta a színész-rendező.

Kristófnak a Billy Elliot című Elton John-darab második előadásán sérült meg a bal vádlija – akkor is éppen együtt ült a nézőtéren közös fiukkal a színész jelenlegi és volt párja az új kedvesével. A volt színidirektor lassan, de biztosan gyógyul.

– Niki a háziorvosunk ma­radt, együtt járunk játszótérre, az ő párja gyerekeivel is, az év­nyitókon, évzárókon, szülői értekezleteken is mindig közösen veszünk részt. Most pedig, hogy megsérültem, mindennap megnézi a lábamat is.

A teljes cikket itt olvashatja!