Józsefvárosi lakásán árulta a drogot - Videó!

Publikálás dátuma
2016.07.13. 13:19
Fotó: police.hu
Elfogtak egy józsefvárosi dílert, aki a lakásán árulta a kábítószert - tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A 39 éves férfi ellen kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt folytatnak nyomozást - olvasható a police.hu oldalon.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi VIII. kerületi, Vay Ádám utcai lakásán rendszeresen árult speedet és "biofüvet". A házkutatáskor készpénzt, 26,1 gramm zöld színű növényi, valamint 20 gramm fehér színű por állagú kábítószergyanús anyagot és az adagolásukra szolgáló eszközöket foglaltak le.

A rendőrség kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Szerző

Gázolt a 14-es villamos, pótlóbuszok járnak

 Gázolt a 14-es villamos a IV. kerületi Külső Szilágyi út és Bőröndös utca kereszteződésében szerda reggel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere.

Gresz Mihály elmondta, a helyszínelés tart, és a baleset miatt a 14-es villamos helyett Káposztásmegyer, Megyeri út és Rákospalota-Újpest vasútállomás között pótlóbusz közlekedik.

Szerző

Húsdarálóba szorult egy kétéves gyerek keze

Nagy méretű elektromos húsdarálóba szorult egy kétéves gyerek keze a Pest megyei Csemőn szerda reggel.

A húsdarálót leválasztották a hálózatról, és mentőhelikopter érkezett a helyszínre. A gyerek kezét a helyszínre érkező mentők kiszabadították, majd mentőhelikopterrel kórházba vitték - mondta a szóvivő.

Szerző