Agyonnyomta a traktor a sofőrt (Sokkoló fotók)

Publikálás dátuma
2016.06.29. 13:09
MTI Fotó: Donka Ferenc
Balesetben meghalt egy traktoros Mélykút közelében, az 55-ös főúton szerda reggel - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A tájékoztatás szerint eddig tisztázatlan körülmények között ütközött a traktor egy tehergépjárművel. Az érintett útszakaszt teljesen lezárták a rendőrök, a forgalmat Jánoshalma felé terelik - olvasható a közleményben.

MTI Fotó: Donka Ferenc

MTI Fotó: Donka Ferenc

 

Szerző
Frissítve: 2016.06.29. 15:47

Kamionok ütköztek az M1-esen - Lezárták az autópályát

Két kamion összeütközött az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Tatabányánál, az autópályát teljes szélességében lezárták és a forgalmat az 1-es útra terelik - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán délelőtt.

Takács József elmondta, a baleset során egy szlovák teherautó az árokba borult, vezetője megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az autópálya forgalmát Tatabánya-Újvárosnál az 1-es útra terelik, a közlekedők az óvárosi lehajtónál térhetnek vissza a pályára.

Szerző

Kalapáccsal támadt egy rendőrre a marcali motoros rabló - Videó!

Publikálás dátuma
2016.06.29. 12:17
FOTÓK: police.hu
Egy zálogház kifosztását akadályozta meg a szolgálaton kívüli rendőr Marcali belvárosában. Az egyik rabló rátámadt a hatóság emberére egy kalapáccsal, majd társával elfutott, de a főtörzszászlós és három járókelő utánuk rohant és elfogta őket. A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!

A motoros rablók a zárva tartó üzlet kirakatát egy nagyméretű kalapáccsal betörték és onnan az arany ékszereket pakolták egy táskába. A Marcali Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli rendőre ezt látva azonnal a motorhoz sietett, abból kivette az indítókulcsot azért, hogy ezzel megakadályozza a menekülésüket. Ekkor az egyik férfi kalapáccsal a kezében a rendőrre támadt, aki egy hirdetőtáblát kapott maga elé, így fogta fel az ütéseket. A két férfi a megszerzett értékeket hátrahagyva a helyszínről futva elmenekült, a főtörzszászlós és három járókelő utánuk rohant. Időközben több autóval is érkeztek rendőrök, akik segítségével a főtörzszászlós néhány percen belül a helyszín közelében elfogta a 19 és a 47 éves zalahalápi férfit.

A rendőrök előállították őket a Marcali Rendőrkapitányságra, majd felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Mindkét gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásuk indítványozását.

Szerző