Baleset, több kilométeres torlódás az M7-esen a Balaton felé

Több kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán a Balaton felé Martonvásárnál, miután két személygépkocsi összeütközött péntek délután - közölte a Fejér Megyei Rendőr-Főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.

Szemerei Péter elmondta: a baleset az M7-es autópálya 30-as kilométerénél történt. A helyszínelés és a mentés idejére a forgalom csak a leállósávban halad, ezért több mint 10 kilométeres torlódás alakult ki az autópályán. Kerülni a 7-es út felé lehet. A balesetnek sérültjei is vannak, állapotukról az Országos Mentőszolgálat későbbre ígért tájékoztatást.

Szerző
Témák
baleset M7

Eltűnt Bálint Sándor

Publikálás dátuma
2016.06.10. 15:58
Forrás: police.hu
A 73 éves férfi szerdán távozott ismeretlen helyre rózsaszentmártoni otthonából, és azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrség eddig nem akadt Bálint Sándor nyomára, ezért a lakosság segítségét kérik.

Bálint Sándor körülbelül 175 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid őszes hajú, szemüveges. Eltűnésekor szürke kockás inget, zöld pulóvert, kékesszürke, oldalán fehér csíkos melegítő nadrágot és szürke sportcipőt viselt.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen az alábbi elérhetőségek egyikén!

Szerző

Holttestet találtak egy nagykanizsai esővíztározóban

Egy egyelőre azonosítatlan holttestet találtak Nagykanizsán, az ipari park mellett lévő esővíztározóban - közölte pénteken a Zalai Hírlap online kiadása.

A lap beszámolója szerint a holttest már jó ideje a vízben lehetett, és a külsérelmi nyomok alapján nem zárható ki az idegenkezűség gyanúja. A zalai napilap úgy tudja, egyelőre azonosítani sem sikerült az áldozatot. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság az esetről nem kívánt információt adni. Cseresznyés Dániel, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője annyit erősített meg, hogy hétfő este a rendőrség kérésére a nagykanizsai tűzoltók emeltek ki egy holttestet a Raktárház utcai víztározóból.

Szerző