Újból járható az M7-es autópálya Zalában

Ismét járható az M7-es autópálya zalai szakasza, ahol egy szombat délelőtt történt baleset miatt több órára teljes szélességében le kellett zárni a sztrádát.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon közölte: a rendőrök délután befejezték a helyszínelést, a forgalom ismét megindulhatott mindkét irányba a Becsehely és Eszteregnye közötti szakaszon. A baleset a 219-es kilométernél történt. Egy Letenye irányába haladó kamion egyelőre ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot és összeütközött egy Budapest felé tartó személyautóval.

Az ütközés következtében a teherjármű vezetője könnyebben megsérült.

Szerző
Témák
baleset M7 Letenye
Frissítve: 2016.05.14. 18:51

"Mutogatós" férfi riogatott a Nyugatinál - Rögzítette a kamera

Publikálás dátuma
2016.05.14. 13:45
Illusztráció/Thinkstock
A nemi szervét mutogatta egy fiatalember a pályaudvaron, a szeméremsértést a Cegléd irányába közlekedő, indulásra váró személyvonaton követte el - írja a Police.hu.

A Police.hu felvételei

A Police.hu felvételei

A férfit egy biztonsági kamera felvételei alapján keresik, megtalálásához a lakosság segítségét is kérik. Az eset még  március 12-én történt. 

 

Szerző

Újabb halálra éheztetett csecsemő? - Megszólaltak a lakók

Publikálás dátuma
2016.05.14. 12:42
Illusztráció/Thinkstock
Egy csontsoványra fogyott, mindössze 3 kilót nyomó kisbaba halt meg a városban - értesült a Heol.hu. Az alig fél év leforgása alatt testsúlyának nagyjából a felét elvesztő másfél éves kislányt holtan találták egy gyöngyösi társasházban pénteken. Gyanúsított egyelőre nincs az ügyben. 

A portál érdeklődött  a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán, ahol egyelőre annyit mondtak, hogy  az elsődleges helyszíni intézkedéseket megtették, a körülményeket még szakértők bevonásával vizsgálják. Egyelőre senki ellen nem indítottak eljárást, ugyanis a boncolásból derülhet ki, hogy a kislány halálát pontosan mi okozta. A családnál utoljára novemberben járt orvos, akkor hét kilogramm volt a kislány - tudta meg a lap Csathó Mónikától, az Országos Mentőszolgálat megyei sajtószóvivőjétől.

Az Origo érdeklődésére a rendőrségi szóvivő azt mondta, hogy az esettel kapcsolatban bővebb tájékoztatást várhatóan a jövő héten tudnak adni. A kislányhoz egyébként a szülei hívtak mentőt pénteken, a rendőrséget a szolgálat munkatársai értesítették.

Sokkos állapotban vannak annak a gyöngyösi társasháznak a lakói, ahol csütörtök délután a mentők holtan találtak egy csontsovány másfél éves kislányra - írja a Bors. A szomszédok elmondása szerint a család zárkózottan élt, de gyakran veszekedtek. Gusztávot, az apát láttuk, beszélni is lehetett vele, de a felesége a köszönést sem fogadta szívesen, nem is viszonozta - mesélték.  A kőfaragószobrászként dolgozó férfinak és feleségének két gyereke volt, a nagyobbat, egy négy és fél éves kislányt a gyámügy csütörtökön elvette a családtól.

Úgy hallottuk, már volt egy ügyük 2013-ban, mert a nagyobbik lány is ugyanígy lesoványodott, indult eljárás is. Azt mondták, autoimmun emésztési betegségben szenved. Budapestre jártak vele kezelésre. Fel is épült, ő korának megfelelő súlyú volt. De a kicsit november óta nem látta doktor, állítólag akkor még hétkilós volt. Azt hallottuk, hogy a védőnő is próbált bejutni, csak nem engedték be – mondta az egyik szomszéd. A Bors kereste az apát is, de nem kívánt nyilatkozni.Szerző