Kozso lopta az áramot? Lerántja a leplet a volt üzletvezető

Publikálás dátuma
2016.04.21. 10:16
Forrás: Facebook/Ámokfutók
Úgy tűnik, nem Lagzi Lajcsi az egyetlen híresség, aki lopta az áramot, Kozsót ugyanis ezzel a váddal jelentette fel Teaházának volt üzletvezetője - írja a Blikk. 

Keglovics Zoltán azt állította a bulvárlapnak, hogy varázslatosan visszafelé pörgött a Zöld Teknős Barlangja nevezetű teaház villanyórája, sőt akkor is volt áram, amikor lecsapták az összes biztosítékot– Hiába kerestem az adott számú villanyórát, nem volt olyan az üzletben. Többszöri kérdésemre nagy nehezen kinyögte Kozso, hogy fogalma sincs hol lehet, mert leszerelték. Éppen ezért sohasem engedhettük be a villanyóra-leolvasót. Kozso kioktatott minket: azt kell mondanunk, hogy a tulaj jelenlétében ellenőrizhet csak, és ő persze sohasem ért rá. Így nem csoda, hogy a négyklímás, több hűtőszekrényes és nagy fogyasztású forralókkal, külső neonfényekkel üzemelő teaház negyedéves villanyszámlája a kétezer forintot sem érte el - mesélte a lap forrása.

A volt üzletvezető azt is elárulta, hogy Kozso a dolgozóknak azt mondta: ha kérdezi valaki, azt kell mondani, hogy gyertyával világítanak. "Féltem, hogy bajba kerülünk, hiába próbáltuk a szabályok betartására rávenni – mutatta az Elműnek is elküldött papírokat a férfi. – Dátumos megjelöléssel lefényképeztük tavaly a villanyórát, aztán kis idő múlva megismételtük, és csodát tapasztaltunk: a mérő állása nemhogy nőtt, egyre kevesebb lett! Ekkor már egyértelművé vált az áramlopás gyanúja - mesélte Keglovics, aki kijelentette: kollégáival együtt készek a rendőrségnek is bemutatni a bizonyítékot. Kozso volt jobb keze végül abba is beavatott, hogy vízszámla sosem jött, de az ellenőröknek azt kellett volna mondaniuk az énekes utasítására, hogy a teához, a vécék lehúzásához és a mosogatáshoz otthonról ő hozza kannában a vizet.

Kozso a Blikknek úgy reagált a vádakra, hogy soha nem lopott áramot, majd megdöbbenésének adott hangot, miután a betegsége óta csak a gyógyulásra, a zeneszerzésre és új élete építésére koncentrál.

Szerző