Előfizetés

Orbán fia így találta meg Jézust - Videó!

Publikálás dátuma
2016.04.19. 10:09
Forrás: Facebook/Orbán Gáspár
A miniszterelnök fiának nappalijából indult az a kis keresztény gyülekezet, amelynek videóját a Népszava is bemutatta, és amelyet pár nap alatt már több mint százezren láttak. Orbán Gáspár a megtéréséről vallott egy keresztény internetes rádiónak adott interjúban, amiben elmeséli, hogyan ismerkedett meg Jézussal.

Az interjút a Bors szúrta ki, amiben a miniszterelnök fia úgy kezdi beszámolóját: n nagyon fiatal vagyok Krisztusban, másfél éve tértem meg. Előtte 22 évet éltem keresztényként, református templomba járóként, klasszikusan törvény alatt, betartva csomó nehéz szabályt. Afrikában találkoztam Jézus Krisztussal úgy, ahogy azóta ismerem őt" – mondta Gáspár a Golgota Rádiónak idén februárban.

Orbán fia 2014 májusában, a sportsérülése után járt Ugandában, amikor gyerekeket tanított focizni egy keresztény segélyszervezet programjában. "Profi sportoló voltam, sérülés miatt be kellett fejeznem, ami nagy törés volt a számomra. El kellett hagynom ezt a szerelmet, amit már több mint egy évtizede csináltam, mindig ko­molyan véve. Szolgálni hívott Isten, hogy így kezdjek új életet. Mindig reménykedtem, hogy Isten valami ilyesmi lehet, de nem tapasztaltam meg addig olyan formán. Amikor ez megtörtént, tudtam, ha hazajövök, ezt tovább kell adnom másoknak is. Ez nemcsak egy nagy kincs, ez az életnek az értelme, a világon a legjobb dolog továbbadni a lángot, amit Isten bennünk gyújtott – fogalmazott a 24 éves joghallgató az interjúban.

Orbán Gáspár vallomását 1:10:25-től hallgathatja az alábbi videóban!

Mint emlékezetes: múlt héten robbant a hír, miszerint Orbán Gáspár és társai a Facebookon toboroznak híveket a Felház nevű egyházi közösségnek.  Mint a videóban el is mondják, ez egy rendezvény Istennek, ami azért jött létre, mert Isten arra kérte őket, hogy a Felházat vigyék el a Körcsarnokba. A Gáspár mellett álló egyik fiatal még hozzátette: meg is szeretnék tölteni a 2500 férőhelyes termet. Ha valaki lemaradt volna a videóról, amit azóta már százezernél is többen láttak: