Ámulj polgár! Bekukkantottak Mészáros Lőrinc luxus életébe

Publikálás dátuma
2016.04.11. 10:15
Illusztráció/Thinkstock
Impozáns házban lakik Orbán Viktor miniszterelnök jó barátja, Mészáros Lőrinc. A villa, amelyben az egykori gázszerelő él, százmilliókat érhet - informál a Bors. 

Felcsút polgármesteréről köztudott a falujában, hogy a terepjárók nagy rajongója - írja a lap. A helyiek szerint a miniszterelnök barátját sokat látni egy – újonnan legalább 30 millió forintot érő – Mercedes terepjáróban, a jármű azonban nem szerepel polgármesteri vagyonnyilatkozatában.

Illusztráció/Thinkstock

Illusztráció/Thinkstock

De nem csak ez az autó árválkodik a garázssoron, hanem még öt különböző terepjáró állt annak a luxusvillának a kertjében, amelyet a hivatalos tulajdoni lap szerint nem Mészáros, hanem a feleségével közösen tulajdonolt cége, a Mészáros és Mészáros Kft. birtokol.

A Felcsút határában található, hatalmas, modern stílusú ház tekintélyes méretű kertjében ottjártunkkor tucatnyi ember gondozta a növényzetet - írja a lap.

Illusztráció/Thinkstock

Illusztráció/Thinkstock

A kapunál őrbódé áll, az ott strázsáló férfi folyamatosan nyomon követte az újságírók mozgását a kerítés körül. Később egy fekete Audi lassított le a közelükben, majd a benne ülők egyike meg is kérdezte, hogy a környéken laknak-e.

A polgármesternél parkoló terepjárók egy külön erre a célra kialakított, fedett építmény alatt pihennek, vele szemben egy hatalmas melléképület áll. A Bors által megkérdezett ingatlanszakértők szerint a fotók alapján az épületegyüttes 100 és 300 millió forint közötti összeget érhet.

És abban az országban, ahol a gyermekeit a fagyhaláltól megóvandó, a lehullott rőzsét összegyűjtő szegény embert a jogra és a törvényekre hivatkozva (azt mindenkinek be kell tartani!) börtönbe is csukhatják - a pénzbírságot értelemszerűen nem tudja megfizetni -  szóval ebben az országban a jog és a törvények egyesek számára oly könnyen kijátszhatók, csak lepapírozás kell: a Bors szerint Mészáros Lőrinc nevén Felcsúton egyetlen ismert ingatlan sincs

A lap által készített fotókat itt megnézheti.

Szerző