Előfizetés

Prostik dolgoztak a budapesti masszázsszalonban - Videó!

Publikálás dátuma
2016.02.28. 10:31
FOTÓ: Thinkstock
Az budapesti V. kerületi masszázsszalonban november óta nem csak masszírozást vállaltak az alkalmazottak, hanem plusz pénzért szexeltek is a vendégekkel. A rendőrök tetten érték az egyik prostituáltat - olvasható a police.hu oldalon.

A 25 éves gyulai B. Nikolett egy belvárosi masszázsszalon ügyvezetőjeként anyagi ellenszolgáltatásért szexuális tevékenységet nyújtó lányokat foglalkoztatott. A prostituáltak a kapott pénzt mindig átadták neki.

A rendőrök házkutatást tartottak a masszázsszalonban, ahol az egyik nőt tetten is érték. Készpénzt, nyugtatömböt, naptárt és vendéglistát is találtak. A szalon vezetőjét prostitúció elősegítésével gyanúsítják.

Meggyilkolta a nőt, majd magával is végezhetett Marcaliban

Holtan találtak egy asszonyt Marcaliban, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen - közölte honlapján a rendőrség vasárnap hajnalban.

A tájékoztatás szerint az áldozatot szombaton, a délutáni órákban találták meg egy családi háznál. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján bűncselekmény áldozata lett. A nyomozók az ingatlan közelében egy férfi holttestet is találtak, aki összefüggésbe hozható a bűncselekmény elkövetésével. A férfi halálával kapcsolatban az orvosszakértő az idegenkezűséget kizárta.

Hárman haltak meg Derecskénél

Autóbaleset történt szombat este a 47-es főúton Derecske és Berettyóújfalu között, hárman meghaltak - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese.

Rácz Máté elmondta: egy kamion és egy személyautó ütközött össze a 32-es kilométernél. A kocsiban négyen utaztak, közülük hárman a helyszínen meghaltak. Egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, őt a berettyóújfalui, hajdúszoboszlói és püspökladányi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsból. A műszaki mentés és helyszínelés idejére az utat lezárták.