Könyörgött az életéért a rendőrnő kisfia

Publikálás dátuma
2016.02.04. 09:32
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Előre kitervelte borzalmas tettét P. Bernadett, a gyermekét kivégző rendőrnő, aki végül öngyilkos lett. A Blikk információi szerint a tragédia napján a 4. osztályos kisfiú mit sem sejtve, jókedvűen szállt be anyja Opel Astrájába.

Az asszony Mikikét a szokottnál előbb elhozta a suliból, fél 2-re már otthon is voltak. Alig negyedórával később elkezdődött a vérfürdő.

– Sajnos fültanúja voltam mindennek. Éppen a kapu előtt álltam, amikor kiabálásra lettem figyelmes. Egy vékonyabb hang, vagy gyereké, vagy nőé lehetett, azt kiabálta, „ne, ne, ne!”, aztán jöttek a lövések. Soha nem fogom elfelejteni – mondta el a Blikknek elgyötörten a rendőrség egyik tanúja, és hozzátette: két lövést hallott, az egyik hangosabb, a másik tompább.

Mint később kiderült, azért volt más hangja a két lövésnek, mert az egyik célpontja, a gyermek a fegyvertől néhány lépésnyire állt, míg a második lövésnél az anya közvetlenül a testéhez tartotta a pisztolyt.

A teljes cikket itt olvashatja!

Szerző

Szén-monoxid gyilkolt Józsefvárosban

Feltehetőleg szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy ember Budapest VIII. kerületében - közölte a katasztrófavédelem a honlapján szerda délután.

Azt írták, hogy a fővárosi hivatásos tűzoltókat a józsefvárosi Nagyfuvaros utca egyik lakásához riasztották, ahol egy embert találtak. Őt a mentőszolgálat megvizsgálta, és megállapították, hogy meghalt. A tűzoltók méréseket végeztek, amelyek magas szén-monoxid-koncentrációt jeleztek. A gázszolgáltatót értesítették, és megkezdték a vizsgálatot - olvasható a közleményben.

Szerző

Árokba csapódott egy kocsi - Lezárták a 31-est

Árokba borult egy személyautó szerda délután a 31-es főúton Nagykáta térségében; a sofőr súlyosan megsérült, az utat lezárták - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy a 68-as kilométerszelvénynél kisodródott autó a tetejére borulva állt meg. A kocsiban egyedül ülő sofőr még ki tudott szállni, de súlyosan megsérült, kórházba vitték. A helyszínen dolgozó nagykátai tűzoltók megszüntették az üzemanyagfolyást, az érintett útszakaszt lezárták - tette hozzá a szóvivő.

Szekeres Ákos az Útinform ügyeletese azt közölte, hogy kerülni Jászfelsőszentgyörgy, illetve Szentmártonkáta felé lehet.

Szerző