Lezárták a 86-ost egy csúnya karambol miatt

Személyautó és teherautó ütközött össze a 86-os úton Csorna és Bősárkány között, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az utat, a balesetben hárman könnyebben megsérültek - közölte Ruskáné Takács Anita, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombaton.

Füves Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatása szerint a forgalmat mindkét irányból a balesethez közeli parkolón keresztül terelik.

Szerző

Frontális karambol az 51-esen: többen sérültek!

Két személyautó ütközött frontálisan az 51-es főúton Kiskunlacháza és Áporka között szombat délután, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a balesetben többen megsérültek - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, az egyik autóban csak a sofőr ült, aki beszorult a roncsba. A mentősök stabilizálják az állapotát, hogy a tűzoltók kiemelhessék. A másik autóban ketten utaztak, őket a mentősök vizsgálják és ellátják. Az 51-es főút forgalmát a mentés és a helyszínelés idejére egy földútra terelik.

Szerző

Tömegkarambol a 3-ason, messziről kerülje el ezt a szakaszt!

Négy személygépkocsi ütközött össze a 3-as számú főút Nyékládháza és Emőd közötti szakaszán szombat délután, egy autó kigyulladt, egy ember megsérült - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Dobi Tamás arról tájékoztatott, hogy a rendőrség a helyszínelés idejére a 3-as számú főút ezen szakaszát teljes szélességében lezárta, a terelés idejére az M30-as autópálya emődi és nyékládházi útszakasza díjmentesen használható.

Szerző
Témák
karambol 3-as út