Kamion karambolozott a 86-oson: többen sérültek

Többen megsérültek, amikor kamion kisteherautóval ütközött a 86-os főúton Nádasd és Rimány között hétfő délután - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

A tájékoztatás szerint a kisteherautó az út melletti árokba borult, üzemanyag folyt ki belőle. A helyszínre a körmendi tűzoltók vonultak ki, akik a járművet talpra állították. Hozzáfűzték: a műszaki mentés még tart, amíg a járművet kivontatják, a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárják.

Szerző

Őrjöngő kutyák téptek meg egy férfit Debrecennél

Három kutya megtámadott egy sétáló férfit Debrecenben, a Hosszúpályi úton, a 39 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - adott hírt a szombaton történt támadásról hétfőn a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Demeter Erika tájékoztatása szerint a férfi szombat délben indult sétálni a Hosszúpályi út mentén, a Kondoros csatorna felé, amikor egy közeli tanya felől érkező három kutya megtámadta. A kutyák többször megharapták a menekülő férfit, akit végül a Hosszúpályi úton egy arra érkező autós vett fel és vitt kórházba.

A Hajdupress azt írta, hogy a férfi egy hétvégi sétára indult debreceni otthonából. A tanyák mellett haladt el a Kondoros csatorna mellett, mikor az egyik tanya felől három kutya rontott ki rá. Többször megharapták, ezért átmenekült a Kondoros csatorna jeges vizén is, de a kutyák oda is követték. Sebesülten egy faággal próbált meg védekezni, közben a Hosszúpályi útig menekült, ahol segítséget kért egy autóstól.

A debreceni rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták a kutyák 54 éves tulajdonosát, aki ellen - szabadlábon hagyása mellett - gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt indult nyomozás - közölte a rendőrség.

Szerző

Rendőrautó ütközött a VIII. kerületben (fotók)

Publikálás dátuma
2016.01.25. 13:15
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Rendőrautó karambolozott Budapest VIII. kerületében, a Baross utca és az Illés utca kereszteződésénél hétfő délelőtt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese.

Csillag Melinda elmondta, hogy a rendőrautó először egy másik személygépkocsival ütközött, majd ennek következtében nekicsapódott egy harmadiknak. A balesetben nem sérült meg senki, anyagi kár viszont keletkezett. A rendőrautó megkülönböztető jelzést használt az ütközés idején az első információk szerint - tette hozzá a sajtóügyeletes.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

 

Szerző