Megszűnt az útlezárás Szombathelynél

Megszűnt a forgalomkorlátozás Szombathely határában a 86-os számú főúton, ahol szombaton délután öt ember sérült meg, amikor két személygépkocsi ütközött össze egymással - közölte honlapján a Vas megyei Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés már befejeződött, a forgalom ismét zavartalanul haladhat az útszakaszon.

Szerző

Öten sérültek meg a Szombathelynél

Öten sérültek meg abban a balesetben, amelynek során két személygépkocsi ütközött össze egymással a 86-os számú főúton Szombathely határában - közölte honlapján a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint egy ember súlyosan, négy pedig könnyebben sérült, a sérülteket kórházba vitték, a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés még jelenleg is tart, de félpályán már haladhat a forgalom.

Szerző

Taxisok vertek össze egy Uber-sofőrt

Hatan vertek meg egy Uber-sofőrt a XVIII. kerületben, orrát betörték, bordája megrepedt, autóját összetörték. Támadói közül ketten taxisok, ők előzetesben ülnek - írja az Index.

Egy férfi arról számolt be, hogy fia Ubert rendelt egy XVIII. kerületi kocsma elé, majd amikor az autó megérkezett, több férfi az autóra támadt a sofőrt és az Ubert szidalmazva. Az autó visszapillantóját lerúgták, majd amikor a sofőr kiszállt, durván bántalmazni kezdték. Akkor sem hagyták abba, amikor a férfi a földre került. Közben az autóban is további károkat okoztak.

A teljes cikket itt olvashatja!

Szerző