Öten sérültek meg a Szombathelynél

Öten sérültek meg abban a balesetben, amelynek során két személygépkocsi ütközött össze egymással a 86-os számú főúton Szombathely határában - közölte honlapján a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint egy ember súlyosan, négy pedig könnyebben sérült, a sérülteket kórházba vitték, a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés még jelenleg is tart, de félpályán már haladhat a forgalom.

Szerző

Taxisok vertek össze egy Uber-sofőrt

Hatan vertek meg egy Uber-sofőrt a XVIII. kerületben, orrát betörték, bordája megrepedt, autóját összetörték. Támadói közül ketten taxisok, ők előzetesben ülnek - írja az Index.

Egy férfi arról számolt be, hogy fia Ubert rendelt egy XVIII. kerületi kocsma elé, majd amikor az autó megérkezett, több férfi az autóra támadt a sofőrt és az Ubert szidalmazva. Az autó visszapillantóját lerúgták, majd amikor a sofőr kiszállt, durván bántalmazni kezdték. Akkor sem hagyták abba, amikor a férfi a földre került. Közben az autóban is további károkat okoztak.

A teljes cikket itt olvashatja!

Szerző

Kettészakadt autó - Ismét jár a HÉV (Fotók)

Publikálás dátuma
2016.01.23. 12:42
MTI Fotó: Lakatos Péter
Ismét teljes vonalán közlekedik a H5-ös HÉV, miután Békásmegyer és Pomáz között megszűnt a hajnali budakalászi baleset miatti korlátozás - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Szombaton hajnalban Budakalászon egy személyautó villanyoszlopnak csapódott, kettészakadt, darabjai a HÉV-sínekre hullottak, ezért nem közlekedett a HÉV. A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője szerint a balesetben hárman sérültek meg.

Csámpai Attila korábban elmondta, hogy a baleset Budakalászon a Szent László utcában a HÉV-megálló közelében történt. Az autó három utasa kirepült a gépkocsiból, a mentők tájékoztatása szerint ketten súlyosan, egyikük könnyebben sérült.
Mentésükben a pomázi tűzoltók is segédkeztek - tette hozzá.

MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

A baleset helyszínelésének idejére a közúti forgalmat Pomáz, illetve Budapest irányába terelték az érintett útszakaszról.

Szerző